26 Langkah Nggawe Bisnis E-commerce Sukses ing 2015

pandhuan bisnis online 2015

Ing taun 2017, penjualan e-commerce kira-kira tekan $ 434 milyar ing Amerika Serikat. Kita pancen wis ngembangake situs iki kanggo nambah solusi lan strategi e-commerce sawise nyoba sawetara solusi nglaporake kanthi otomatis taun kepungkur. Akeh liyane sing bakal teka ing sawetara wulan sabanjure - kita janji!

Platform E-niaga nggawe infographic iki kanthi strategi e-commerce sing bakal mbantu sampeyan ngembangake bisnis berkelanjutan lan fokus karo apa sing kudu sampeyan lakoni supaya sukses, saka target pelanggan sing bener nganti duwe strategi media sosial kick-ass.

  1. Gawe apik tenan dhisik kesengsem
  2. Apa foto prakara
  3. Nambah situs sampeyan pandhu arah
  4. Duwe unik Idea
  5. Nggawe USP sing kuwat (Unique Selling Proposition)
  6. Mulai blogging
  7. Gawe pikiran sing ndemek Babagan awake dhewe Kaca
  8. Ngembangake sukses SEO strategi
  9. target pengunjung sing pas karo produk sing pas
  10. Gunakake Live Chat kanggo mbantu calon pelanggan nggawe keputusan sing luwih cepet
  11. Kanggo coupon utawa ora kanggo Kupon
  12. nambah Kréta Blanja pengalaman
  13. Ngembangake sukses kapal strategi
  14. Takon kanggo saran
  15. Mikir maneh newsletter pendekatan
  16. Tampilake wong situs sampeyan aman lan dipercaya
  17. Gunakake kekuwatan saka Media sosial kanggo promosi dhewe
  18. Ngleksanakake an affiliate Program kanggo toko sampeyan
  19. Aja nglirwakake mobile kedhaftar
  20. Pilih sing sampurna ecommerce platform kanggo toko sampeyan

Sampeyan bisa maca kanthi lengkap pandhuan rinci ing Platform E-niaga. Aku ngira Platform E-niaga ora kejawab sawetara biggies liyane ing dhaptar iki.

Aku bakal nambah:

  1. Duwe efektif kranjang blanja sing ditinggal strategi
  2. Duwe efektif pemasaran ulang strategi
  3. Nggabungake video dadi strategi pemasaran produk sampeyan
  4. Ngembangake a Program kasetyan sing menehi hadiah kanggo para pelanggan sing paling apik
  5. Gawe bundel cerdas lan terkait produk Rekomendasi
  6. Nglakoni dhaptar pesenan lan pendaptaran hadiah

Pandhuan kanggo Tumbuh E-commerce ing 2015

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.