Echo Smartpen: Jupuken. Muter maneh. Kirimi.

foto kumandhang2

Siji prekara sing mesthi ana ing industri iki… yen ana pertemuan antarane rong geek gadget ngasilake luwih akeh gadget sing dituku! Nalika Erin Sparks crita babagan Echo Smartpen, aku banjur metu. Erin mbukak lan Indianapolis SEO tenan lan, kaya kita, nekani sawetara rapat karo klien. Aku salah sawijining wong tuwa sing ora seneng nulis cathetan, nanging mengko kudu njaluk informasi luwih lengkap nalika aku lali karo apa sing dibahas.

Dadi saiki aku njupuk cathetan. Nanging, saiki, kita bakal luwih cerdas babagan cara njupuk informasi rapat klien. Kita wis entuk sawetara Livescribe 8 GB Smartpens Echo kanggo mbantu kita metu. Tonton video ing ngisor iki kanggo ndeleng apa sing diarani… piranti sing apik tenan.

Sanajan wis entuk Echo Smartpens, Langit malah luwih adhem… nyinkronake cathetan lan audio liwat Wifi. Muga-muga gabungan saka rekaman lan cathetan bakal mbantu ngawula para klien kanthi luwih apik kanthi njamin supaya bisa njupuk kabeh detail supaya bisa nindakake saben kabutuhan.

Lan sanajan kanca-kanca ngerti yen aku seneng banget ora duwe kertas, aku asring ngrasakake iPad supaya apik lan / utawa ora ngganggu obrolan. Uga, ana kalane doodling karo pena lan kertas luwih migunani tinimbang kudu mlumpat ing antarane aplikasi ing iPad. Aku ngira yen iPad duwe aplikasi sing audio sinkronisasi karo cathetan, bisa uga saingan (apa ana ing kana?). Nanging kemampuan mung nuduhake bagean teks banjur langsung menyang bagean audio kasebut pancen apik tenan.

Aplikasi kasedhiya uga kanggo nambah panggunaan Smartpen.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.