Webinar: COVID-19 lan Eceran - Strategi sing Bisa Ditindakke kanggo Maksimalake Investasi Cloud Marketing

Webinar Awan Pemasaran Eceran
Wacan: 2 menit

Ora ana sangsi manawa industri ritel wis rusak amarga pandemi COVID-19. Nanging minangka pelanggan Marketing Cloud, sampeyan duwe kesempatan sing ora ana pesaing. Pandemi iki nyepetake adopsi digital lan tindak tanduk kasebut bakal terus tuwuh nalika ekonomi pulih. Ing webinar iki, kita bakal nyedhiyakake 3 taktik jembar lan 12 inisiatif khusus kanggo organisasi sing kudu prioritas dina iki - ora mung bisa bertahan saka krisis iki, nanging uga bakal maju ing taun ngarep.

Kanthi Salesforce lan Cloud Marketing macem-macem platform lan alat sing jembar lan canggih, para pelanggan duwe potensi sing luwih apik kanggo ngatasi badai ekonomi iki. Highbridge ahli transformasi digital (lan Martech Zonependiri) Douglas Karr bakal mbantu sampeyan mateng pamasaran digital lan ngowahi panggunaan cloud marketing kanggo nambah akuisisi, mbangun nilai pelanggan, lan njaga pelanggan sing terkenal.

Ing webinar iki, kita bakal nyedhiyakake 12 strategi tartamtu sing bakal mbantu nyuda biaya per akuisisi lan konversi, nambah penghasilan saben keterlibatan, lan ngoptimalake upaya pemasaran digital kanthi sakabehe. Bebarengan karo webinar, kita bakal menehi dhaptar lan sumber daya kanggo pamiarsa supaya sampeyan bisa lunga. 

  • Data - inisiatif kanggo ngresiki, nyuda, nyelarasake lan ningkatake data ing Marketing Cloud kanggo nyuda sampah lan nambah efektifitas.
  • delivery - inisiatif kanggo ngrancang lan ngirim pesen menyang kothak mlebu, ngindhari saringan sampah lan ngenali masalah ISP tartamtu.
  • Pribadhi - inisiatif kanggo misahake prospek lan pelanggan, nyaring lan target kampanye, lan nggawe pribadi komunikasi.
  • test - inisiatif kanggo ngukur, nyoba, lan ngoptimalake komunikasi pemasaran multi-saluran.
  • Intelligence - ngerti kepiye Einstein mbantu pengecer supaya bisa nemokake, prédhiksi, nyaranake, lan ngotomatisasi komunikasi pemasaran.

Highbridge isih ana sawetara kursi ing sanjabane para klien - mula yen sampeyan kasengsem, mangga ndaftar kanthi cepet:

Daftar saiki!

Sapa sing kudu Rawuh:

  • Pemasar sing kepengin ngerti kepiye Marketing Cloud bisa ngasilake penghasilan kanggo ritel utawa organisasi e-commerce sampeyan.
  • Pemasar sing ngetrapake Marketing Cloud nanging pengin luwih canggih babagan pamisahan, personalisasi, lan optimalisasi.
  • Pemasar sing ngetrapake Marketing Cloud nanging pengin nggabungake lelungan lan uji coba pelanggan sing canggih.
  • Pemasar sing ngetrapake lelungan pelanggan lan pengin ngetrapake intelijen buatan kanggo ngoptimalake lelungan kasebut.

About Highbridge:

Tim kepemimpinan ing Highbridge duwe luwih saka 40 taun kepemimpinan strategis eksekutif ing industri ritel. Klien sing paling gedhe kalebu Dell, Chase Paymentech, lan GoDaddy… nanging wis mbantu atusan organisasi nggawe roadmap kanggo ngowahi organisasi kanthi digital. Eksternal, dheweke mbantu perusahaan kanggo ngowahi pengalaman pelanggan. Secara internal, dheweke mbantu perusahaan kanggo ngotomatisasi, nggabungake, lan ngoptimalake platform kanggo nggawe tampilan wektu nyata, 360 derajat kanggo para pelanggan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.