Video Pemasaran & Penjualan

25 Langkah Sukses: Optimisasi Mesin Telusuran lan Blogging Bisnis

ebook.pngMinangka persiapan kanggo blog Indiana, lan kanthi pitulung saka Bryan Povlinski, aku ngluncurake buku kaca 75 kaca kanthi saran, tips, trik lan rahasia babagan search engine optimization lan blogging bisnis.

Kita menehi luwih saka 100 salinan ing Blog Indiana lan tanggapane pancen luar biasa. Aku ngormati kabeh dhukungan!

Amarga iki minangka ebook pertamane, aku entuk saran saka sawetara blogger liyane sing nggawe ebook ing web. Saran pisanan sing dakkirim yaiku nyuda biaya (saka $ 99) kanthi winates. Iki nduweni rong tujuan ... nggawe ebook edaran kanthi dadi luwih murah lan ngasilake macem-macem buku.


Download Dhaptar Konten lan sampeyan bakal bisa ndeleng komprehensif buku iki. Aku bakal tetep regane $ 9.99 sakedhik - nganti salinan cukup didownload mula aku bisa ndeleng sawetara buzz. Dadi wiwiti buzzin!

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

3 Komentar

  1. Aku cukup begja kanggo njaluk salinan ebook iki ing Blog Indiana lan WOW. Regane luwih saka $9.99! Iku pancene dikempalken karo isi gedhe babagan SEO. Aku durung rampung setengah dalan lan aku wis mutusake kanggo nyetak lan tetep dadi referensi meja. Sampeyan ora bakal kuciwa! Kerja apik Doug & Bryan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web