Pikirake babagan Pemasaran Kanthi Ebook?

ereaders igl

Kita minangka panyengkuyung penting kanggo repurposing konten… webinar menyang postingan blog, postingan blog menyang whitepaper, whitepaper nganti infografis, infografis nganti presentasi, presentasi menyang ebook ... yen sampeyan bisa nggawe konten bisa digunakake, luwih akeh investasi sing bisa digunakake lan konten sing luwih kualitas sing bakal diterbitake.

E-Reading minangka topik obrolan ing acara radio kita karo Jim Kukral lan bledosan kasebut umume ora dianggep karo para pemasar. Sanajan ora ngerti statistik, kita ngerti manawa ana wong sing maca ing kabeh piranti seluler lan tablet… lan maca kasebut kalebu telusuran kanggo konten sing dibutuhake utawa dikarepake. Iki ora mung konten buku khas… wong nggoleki ebook babagan cara nggunakake produk utawa layanan sampeyan.

Yen sampeyan ora mikir babagan njupuk kabeh konten apik tenan sing wis sampeyan tampilake lan miwiti nyusun sawetara ide kanggo sawetara ebook, sampeyan bisa uga pengin! Apa sampeyan melayani konsumen utawa bisnis, ebooks dikarepake. Laboratorium Infographic wis nerbitake sawetara statistik gedhe babagan adopsi e-reader lan prilaku tuku sing ana gandhengane karo wong sing nggunakake:

ereaders

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.