Survei Gampang nganggo Platform Email apa wae

survey netflix

Aku ndeleng akeh perusahaan sing perjuangan karo survey email. Sawetara panyedhiya email wis nyoba nyisipake formulir menyang aplikasi, mung kanggo ngerteni manawa umume klien email (online utawa off) ora bakal nggawe survey email kanthi bener. Nanging, email asring dirancang kanthi pas karo kemampuan klien email sing paling ala.

Amarga klien email nawakake kesempatan kanggo ngeklik link, cara paling gampang kanggo njupuk polling utawa survey sederhana liwat email yaiku nyakup tautan sing beda kanggo saben jawaban. Aku mung nampa email Netflix sing mung nggawe:
survey netflix

Apik lan gampang. Ora perlu mlebu (pengenal dikatutake ing tautan lan diterusake menyang kaca tujuan sing ngitung survey), ora ngeklik link banjur mbukak formulir liyane, ora ngetik data…. mung klik. Iki klik kuat! Aku ora yakin kenapa luwih akeh pemasar (lan luwih akeh panyedhiya layanan email) sing ora nggunakake metodologi iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.