Optimisasi Mesin Telusuran: Gampang utawa angel?

Search Engine Optimization SEO

Ana akeh informasi ing web babagan cara ngoptimalake situs web. Sayange, 99.9% situs web isih durung optimasi. Aku ora diklasifikasikake dadi ahli SEO, sanajan aku yakin duwe pangerten lengkap babagan elemen melu 'ngluncurake karpet abang' kanggo mesin telusuran.

Nalika kanca njaluk saran, aku menehi dhasar:

  • Ndhaptar situs sampeyan karo Google Webmaster kanggo mesthekake yen diindeks lan ora duwe masalah. Iki bakal nuduhake tambahan sing kudu sampeyan lakoni - kayata nggunakake file peta situs lan robot.
  • Research keyphrases sing digoleki panelusur kanggo nggoleki produk lan layanan sing sampeyan sediakake. Salah sawijining conto yaiku kanca sing mbukak perusahaan olahpesen teks… nanging ora duwe istilah pemasaran seluler ing konten situse. Iki ora dikecualian - umume umum!
  • Ngerti ngendi nggunakake tembung kunci… saka jeneng domain, URL or kirim slug, judhul kaca, tag h1, subheading, teks kendel, lan liya-liyane uga njamin tembung kunci digunakake kaping pirang-pirang ing konten kasebut.
  • Ngerteni manawa tautan kaya tembung kunci sing kuat bali menyang situs sampeyan bakal nambah peringkat situs kanthi dramatis kanggo tembung kunci kasebut. Strategi backlink sing apik bisa melu obrolan lan komentar ing blog industri liyane.

Mbok elemen sing paling penting yaiku mung nulis isi sing apik lan nulis kanthi apik. Sampeyan ora bisa menang raffle yen ora tuku tiket. Semono uga mesin telusuran - sampeyan ora bisa menehi peringkat asil mesin telusuran yen ora duwe konten sing ana gandhengane karo telusuran. Tuku tiket liyane lan kemungkinan sampeyan bisa nambah kanthi dramatis. Matématika iku gampang banget.

Sawetara industri lan tembung kunci dadi kompetitif ora mbutuhake akeh investasi - ing keahlian, wektu, konten lan strategi backlinking. Yen sampeyan pengin tinkering luwih jero, aku nyaranake gabung karo Moz. Paling ora, waca liwat Moz Faktor Peringkat Mesin Telusuran kanggo ngerti pengaruh saka elemen kaca sederhana ing peringkat mesin telusuran. Ana liyane Artikel SEO uga ana!

4 Komentar

  1. 1

    Tips ngalangi. Aku ngerteni SEO mbingungake banget lan nesu banget amarga aku ngerti pentinge. Aku alon sinau lan dadi luwih apik. Nanging siji bab sing ditemokake yaiku sanajan aku ngerti SEO umum bisa uga ora apik yen nggawe konten mbantu banget.

    Tulis asring lan nggunakake tembung kunci. Bakal mbutuhake wektu nanging apik kanggo google.

  2. 2

    Aku mikir sampeyan wis nutupi kabeh topik utama sing kudu dipikirake ing SEO. Ana akeh perusahaan lan ahli SEO isih ora ngerti babagan topik iki. Aku saranake nggunakake alat kunci eksternal google adwords kanggo milih tembung kunci sing tepat.

  3. 3

    Seo rumit, nanging yen situs sampeyan sah lan sampeyan mesthi mikir babagan relevan, mula bisa sukses. Sampeyan uga penting kanggo ndeleng (liwat statistik utawa alat google wemaster) istilah sing sejatine digoleki wong. Aku gumun karo istilah apa sing diarani sawetara wong sing digoleki.

    Nonton telusuran kanggo nyingkirake lan ngilangi samubarang sing nggawa wong liya menyang situs sing ora prelu ana cara sing apik kanggo nambah relevansi uga…

    Menehi pendapat sampeyan ing blog kaya iki minangka cara sing apik!

  4. 4

    Yen sampeyan takon sadurunge, aku bakal seneng mangsuli ya nanging saiki ora amarga akeh alat google sing nyaring saben tautan situs web sing bisa ditemokake ing mesin telusuran lan uga amarga nganyari google. SEO dadi angel banget saiki sing nggawe ahli SEO dadi luwih trampil lan angel, lan iki uga efek sing apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.