Advokasi Gampang: Alat Advokasi Gratis kanggo Media Sosial

Advokasi sing Gampang

Crita sing ora nate ditinggalake aku yaiku kanca Mark Schaefer bareng taun kepungkur nalika pidato ing sawijining konferensi. Dheweke ngrembug babagan merek internasional sing duwe atusan ewu karyawan. Tim media sosial nggawe stream konten media sosial tanpa wates ... sing meh ora ana sing nanggapi utawa nuduhake. Mark takon apa kesan sing digawe perusahaan kasebut nalika karyawan merek dhewe ora melu utawa nuduhake konten sing diproduksi perusahaan?

Mesthi wae, ana sawetara karyawan sing njaga urip dhewe pisah saka profil sosiale. Nanging, mesthi ana koleksi karyawan sing diakoni ing industri, sing dipercaya karo pelanggan lan kanca sejawat, lan sing bisa nyuarakake lan nggedhekake jangkauan pemasaran organisasi sampeyan. Napa sampeyan ora nggunakake?

Uga ana pengaruh ing jaringan mitra lan basis klien sing bisa nuduhake pemasaran media sosial. Apa sampeyan uga nate ngubungi wong-wong mau?

Advokasi Gampang: Platform Gratis saka Agorapulse

Aku wis suwe dadi penggemar perusahaan lan alat saka Agorapulse. Platform kothak mlebu sosial, miturut aku, paling apik ing pasar. Perusahaan miwiti dana kanthi mandhiri, responsif banget marang fitur, hemat biaya, lan nyedhiyakake antarmuka sing apik ing endi agensi lan perusahaan bisa ngawasi, ngukur, nerbitake, lan nanggapi saben saluran media sosial saka siji antarmuka panganggo. Agorapulse uga wis dadi klien saka aku ... lan aku terus dadi afiliasi kanggo dheweke.

Agorapulse ngerti manawa ana kesempatan sing apik kanggo kesempatan kanggo pembelaan lan karyawan kanggo nyebar pesen dhewe, mula dheweke nggawe Advokasi sing Gampang, platform advokasi media sosial gratis.

Fitur Advokasi Gampang

  • Nggawe Kampanye Cepet - Jalanake kampanye advokasi sing lengkap lan lengkap sajrone kurang saka 10 menit. Ketik email ing dhaptar distribusi, salin URL sing pengin dituduhake lan tambahake katrangan, banjur klik kirim!
  • Nggawe Nuduhake Konten Kanthi Gampang - Karyawan sampeyan bakal nemokake kabeh sing dibutuhake kanggo dituduhake ing sak lokasi. Pesen sampeyan bisa disebar menyang Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest utawa liwat email.
  • Ngerti Sepira Suwene Konten Sampeyan - Langsung deleng kampanye apa sing digunakake lan entuk klik paling akeh lan pengunjung. Deleng sapa ing dhaptar distribusi sampeyan sing paling akeh melu lan menehi tampilan paling akeh! Duwe papan pimpinan sing katon bisa nyengkuyung karyawan supaya bisa nggedhekake asil.

Iki ora mung alat gratis liyane sing dibuwang ing pasar, tim ing Agorapulse nggunakake alat kasebut kanggo nuduhake artikel lan promosi karo karyawane dhewe lan jaringan pengaruh ... kalebu aku! Minangka pendhukung kanggo pakaryan kasebut, aku bisa njamin manawa sampeyan nggawe uripku luwih gampang amarga kabeh pesen lan tautan wis ditulis lan diformat. Aku bisa nggawe suntingan cilik kanggo nggawe pribadi pesen - lan enggo bareng sawetara detik.

Bukak Kampanye Advokasi Pertama

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.