e-Maca munggah

eReading

Kita wis nulis babagan panggunaan e-book kanggo marketing biyen, nanging statistik anyar menehi cahya babagan terus tuwuh tablet lan tren e-Reading.

Wong sing duwe e-maca maca luwih akeh tinimbang sing bisa dimangerteni, kaya sing dibayangke nalika saya akeh adol e-book. Asile, penjualan e-reader terus saya mundhak. Miturut sawijining panaliten sing ditindakake ing wiwitan taun 2012, 13% wong sing disurvei ujar manawa bakal tuku e-reader sajrone nem wulan sabanjure. Saka Infographic, Munggah saka eReading

Elinga yen biaya piranti anyar uga mudhun. Kanggo kurang saka ponsel, masarakat bisa tuku eReader. Karo tambahing eReading yaiku nelusuri ePublications. Amarga konten kasebut dikonsumsi kanthi cepet nalika digawe, sampeyan duwe kesempatan sing apik kanggo metu saka masarakat kanthi ana ing asil telusuran kasebut.

e maca

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.