20 Faktor Kunci sing Ngaruh Prilaku Konsumen E-Niaga

statistik prilaku konsumen e-commerce

Wow, iki infographic sing komprehensif lan dirancang apik saka Kampus tawar. Kanthi statistik ing saben aspek online tumindak konsumen, nerangake babagan apa sing bener-bener pengaruhe konversi ing situs e-commerce sampeyan.

Saben aspek pengalaman e-commerce diwenehake, kalebu desain situs web, video, kegunaan, kacepetan, pembayaran, keamanan, ditinggalake, pengembalian, layanan pelanggan, live chat, review, testimoni, keterlibatan pelanggan, seluler, kupon lan diskon, pengiriman, program loyalitas, media sosial, tanggung jawab sosial, lan ritel.

Ing ngisor iki sawetara Statistik Prilaku Konsumen E-Niaga utama:

  • 93% konsumen nganggep tampilan visual dadi faktor ing keputusan tuku
  • Ngganti gambar karo video ing kaca kebangkrutan nambah konversi 12.62%
  • Tuku mundhak 45% nalika registrasi kepeksa dicopot saka kaca checkout
  • Amazon ditemokake kanggo saben 100 milidetik wektu mbukak, ana penurunan 1% ing penjualan
  • PayPal transaksi duwe 79% tarif konversi checkout luwih dhuwur tinimbang non-PayPal
  • Nambahake 100% Money Back Guarantee lencana nambah tarif konversi nganti 32%
  • 68.63% yaiku rata-rata tarif ninggali keranjang online adhedhasar 33 panliten sing beda
  • 48% pembeli bakal blanja luwih akeh karo pengecer online sing nawakake ngasilake tanpa repot
  • 57% pembeli online seneng nggunakake a telpon kanggo ngubungi vendor
  • manggon chatting mbantu nambah tarif konversi B2B paling ora 20%
  • reviews ngasilake rata-rata 18% kenaikan penjualan
  • Nambahake Testimoni nambah konversi situs web dadi 34%
  • Pelanggan sing melu kaping 6 luwih gampang nyoba produk utawa layanan anyar
  • 75% pangguna smartphone ninggali situs sing ora mobile responsif
  • 40% pembeli luwih seneng diskon ing tuku liwat poin program kasetyan utawa kranjang hadiah
  • 47% pembeli nuduhake bakal nuli tuku yen ngerteni ora ana gratis ongkir
  • Rata-rata mbaleni pelanggan mbuwang 67% luwih akeh sajrone 3 taun tinimbang nem wulan kapisan
  • 43% pembeli online nemokake produk anyar nalika nggunakake media sosial
  • 66% responden gelem mbayar luwih akeh yen perusahaan wis darmabakti sosial utawa lingkungan owah-owahan
  • 93% pembeli online seneng blanja pengecer cilik lan lokal

BargainFox nglumpukake 65 statistik sing wis kabukten saka panelitian riset utama lan publikasi bisnis lan ditampilake ing infographic iki kanggo nuduhake 20 faktor kunci sing nemtokake prilaku konsumen ing e-commerce.

Statistik Prilaku Pelanggan E-commerce

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.