Sellfy: Gawe Produk Adol utawa Langganan Bisnis E-dagang Sampeyan sajrone Menit

Platform E-commerce Sellfy kanggo Produk, Produk Digital, utawa Langganan

Jual minangka solusi eCommerce sing gampang digunakake kanggo para pencipta sing pengin adol produk digital lan fisik uga langganan lan print-on-demand - kabeh saka siji storefront. Apa iku eBook, musik, video, kursus, barang dagangan, dekorasi omah, grafis, utawa jinis bisnis liyane.

  • Miwiti kanthi gampang – Nggawe toko ing saperangan saka klik. Ndhaptar, nambah produk, ngatur toko lan sampeyan lagi urip.
  • Tuwuh gedhe - Gunakake fitur marketing sing dibangun kanggo ngembangake dodolan lan bisnis. Apa sampeyan butuh diskon, adol produk, utawa layanan email, Sellfy wis dijamin.
  • Adol ing ngendi wae - Tekan pamirsa lan adol langsung ing media sosial, situs web sampeyan dhewe utawa ing papan liya kanthi etalase khusus.

Jual pangripta bisa nyambungake toko menyang situs web sing wis ana, nggunakake toko minangka domain utama, utawa ngarahake lalu lintas saka saluran liya kanthi menarik. Tuku Saiki tombol lan opsi embed liyane. Jual uga dilengkapi alat marketing sing apik banget (marketing email, kupon, diskon, cart abandonment, upselling) lan analytics. Kajaba iku, sampeyan bisa nyambung karo 2000+ aplikasi pihak katelu nggunakake Zapier.

makes apa Jual beda iku kita fokus ing gamblang. Sampeyan bisa mbangun toko kanthi fungsi kanthi kurang saka 5 menit. Sampeyan bakal nemokake Jual pas apik yen sampeyan wong sing Highly Nilai gampang digunakake lan ora pengin nglampahi wektu sinau.

Jual nawakake rencana gratis kanggo adol produk print-on-demand lan fisik. Lan kabeh rencana teka tanpa biaya transaksi. Ana telung rencana tambahan sing kasedhiya: Starter, Business, lan Premium. Rencana kasebut duwe rega taunan utawa saben wulan tetep - ora ana biaya sing didhelikake utawa biaya transaksi.

Miwiti Uji Coba Gratis Sellfy

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Jual lan aku nggunakake link afiliasi ing saindhenging artikel iki.