SourceTrack: Pelacakan Telpon Dinamis kanggo Perusahaan Sampeyan

pelacakan telpon perusahaan

Kita makarya karo akeh perusahaan gedhe lan tantangan sing terus ditindakake yaiku carane nglacak kepiye arah ngarahake menyang bisnise. Nalika bisnis lan konsumen riset lan nemokake akeh perusahaan online, dheweke isih njupuk telpon nalika pengin bisnis.

Lacak Telpon wis suwe, nanging kanggo bisnis sing duwe ribuan sumber utawa tembung kunci, bisa dadi ora bisa diatur. Sejatine kita nggawe sawetara javascript kanggo nelusuri telpon kanggo salah sawijining klien. Saben pengunjung situs web saka tembung kunci sing beda ngasilake nomer telpon sing beda.

Masalahe yaiku amarga ana kabeh konversi sing kedadeyan ing liyane kategori Dheweke ngetik ukara sing relevan, nanging ora diantisipasi kanggo pelacakan. Kemungkinan iki padha karo situs sampeyan… ana ewonan utawa puluhan ewu kombinasi tembung kunci sing nuntun lalu lintas. Kanggo sawetara klien, atusan ewu tembung kunci!

Ora cukup nomer telpon kanggo nglacak masing-masing, nanging canggih nomer telpon dinamis sistem bisa nglacak kanthi akurat. Nomer nomer telpon bisa disetel lan didaur ulang kanggo situs uga pengelompokan tembung kunci. Iki sing ditindakake sistem kaya SourceTrak saka IfbyPhone.

SumberTrak

kanthi SumberTrak, sampeyan bisa nambah klompok unik tembung kunci lan ngganti nomer telpon kanthi dinamis. Sistem kasebut banjur ndhaptar telpon lan nyathet klompok tembung kunci sing cocog nalika telpon kasebut mlebu. Sistem sing gampang digunakake kanggo mbantu perusahaan ngerti apa asal usul.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.