WordPress: Deskripsi Meta Dinamis ing saben Pos

Search Engine Optimization SEO

Header WordPress default sampeyan nemtokake siji deskripsi saka kaca apa wae ing situs sampeyan, preduli saka kaca sing ditemokake wong liya saka mesin telusuran. Katrangan ing mesin telusuran bisa uga ora nggambarake kiriman sing ana ing blog bisa nyebabake luwih sithik wong sing ngeklik link sampeyan.

Aku ora nate mikir babagan iki nganti akhir minggu iki nalika nampa review babagan situsku dening BlogStorm:

Apik, gampang digandhengake umpan! Coba tambah sawetara tombol bookmark sosial ing sisih ngisor kiriman lan sawetara deskripsi meta unik ing saben kaca.

Monetisasi blog kaya iki pancen angel, yen sampeyan nyoba kabeh John Chow wis nyoba mula sampeyan bakal ana ing jalur sing bener.

Kanthi sawetara imajinasi lan umpan link sampeyan bakal bisa entuk cukup link kanggo pangkat kanggo sawetara istilah sing apik banget (bisa uga wis). Sawise sampeyan ngrampungake istilah kasebut, sampeyan bisa tetep ngubungake afiliasi lan Adsense ing kaca lan entuk bathi.

Referensi situs sampeyan minangka perkara sing apik banget amarga bakal asring ngidentifikasi sawetara masalah karo situs sing sampeyan ora nggatekake. Ing kasus iki, gambaran meta tag kanggo saben kiriman. Deskripsi meta digunakake dening mesin telusuran kanggo ngetrapake katrangan ringkes babagan kaca sing kacathet ing asil. Amarga wong bakal ndeleng macem-macem kaca nalika nggoleki sampeyan, kenapa ora ngetrapake macem-macem deskripsi meta kanggo saben kaca sampeyan?

Aku wis ngowahi header kanggo nyakup tembung kunci dinamis kanggo tag meta tembung kunci lan mbantu nambah rangking sawetara kiriman. Ndhaptar macem-macem deskripsi ora bakal nambah posisi telusuran, nanging kaya sing dituduhake BlogStorm - bisa nyebabake luwih akeh interaksi karo kaca saka asil sing digoleki.

Deskripsi Solusi

Yen kaca ing situsku minangka siji kaca, kayata nalika sampeyan ngeklik siji postingan, sampeyan pengin kutipan kaca kasebut. Aku pengin kutipan dadi 20 nganti 25 tembung sing pertama, nanging aku kudu nyaring HTML apa wae. Untunge, WordPress duwe fungsi sing bakal nyedhiyakake apa sing dibutuhake, the_excerpt_rss. Sanajan ora ditrapake kanggo panggunaan iki, iku cara cerdas kanggo ngetrapake watesan tembung lan ngilangi kabeh elemen HTML!

Aku uga bisa njupuk langkah luwih adoh lan nggunakake Kutipan Pilihan ing WordPress kanggo isi deskripsi meta, nanging saiki iki trabasan apik! (Yen sampeyan nggunakake pendekatan iki lan ngetik Kutipan Opsional, bakal nggunakake kutipan kasebut kanggo Keterangan Meta).

Kode Header

Fungsi iki mbutuhake sampeyan nelpon ing Loop, mula ana sawetara kerumitan:

"/>

CATETAN: Priksa manawa ngganti “Deskripsi standarku” karo apa wae sing saiki sampeyan duwe utawa pengin dadi deskripsi meta blog sampeyan.

Kode apa sing ditindakake yaiku nyedhiyakake deskripsi meta default kanggo blog sampeyan ing endi wae, nanging ing kaca Single Post, sing mbutuhake 20 tembung pisanan lan ngilangi kabeh HTML kasebut. Aku bakal terus nyetel kode (mbusak linefeeds) lan nggabungake 'yen pernyataan' yen ana Kutipan Opsional. Tetep dirungokake!

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug apik, aku ngarep-arep bisa ndeleng kemajuan iki. Tambang minangka tugas utama (saiki dakkira), mula seneng banget yen bisa ndeleng wong liya sing kerja keras!

  3. 3

    Siji cathetan - Aku nganyari tulisan kasebut amarga dakkira sampeyan kudu nindakake sawetara logika yen ana sing nggunakake "Kutipan Opsional" ing kiriman kasebut. Nanging, sampeyan ora prelu - Kutipan Opsional bakal ditampilake kanthi otomatis yen digunakake… fitur liyane sing apik saka fungsi_ketik lan_kethikan_rss.

    • 4
      • 5

        Entuk luwih saka $ 10k saben wulan ing blogku luwih becik! Nanging, John ('kanca virtual' lan wong sing aku hormati banget) akeh investasi kanggo nggatekake. Dheweke bubar ngalami masalah dening Google lan Technorati - iki bisa nyebabake dheweke entuk bathi mbesuk.

        Nanging aku ngapresiasi yen bocah lanang kaya dheweke duwe cahonies kanggo meksa watesan - John menehi informasi marang wong lanang kaya aku!

        🙂

  4. 6
  5. 7

    Kepiye kalebu jeneng kategori lan jeneng blog kanggo saben kiriman…. apa iki nambah faktor SEO? Kayane dakkira!


    cat_name . ','; };the_excerpt_rss(20,2); endwhile; else: ?> - " />

  6. 8

    FYI:
    Yen sampeyan nggunakake YAPB minangka solusi gambar sampeyan, kode iki bakal narik gambar timah menyang meta lan ditampilake ing ndhuwur awak nalika ndeleng ujung ngarep.

  7. 9

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.