DroppTV: Nggunakake AI kanggo Ngidentifikasi lan Adol Produk ing Video

Video streaming Dropp.tv sing bisa dituku

Merek tambah akeh nggunakake teknologi kanggo nggawe pengalaman blanja anyar ing jaman omah. Lan, ing wektu sing padha, industri hiburan kepeksa nggolek aliran penghasilan alternatif nalika bioskop lan papan musik ditutup.

Ketik droppTV, platform streaming pertama sing bisa dituku ing donya. Debut karo video musik, droppTV ngidini para pamirsa ndeleng konten nalika browsing toko pop-up virtual sing integral kanggo tuku klambi edisi winates. Platform kasebut ngidini para kreator (lan merek) ngasilake dhuwit video, acara, lan film liwat teknologi video cerdas AI canggih sing dipatenake.

droppTV saiki fokus ing kreatif saiki - ngganggu paradigma pariwara, ritel, lan video tradisional. Iki minangka platform streaming sing bisa dituku ing prapatan musik, budaya, mode, lan selebriti sing menehi kekuwatan marang para seniman nggawe toko pop-up virtual ing video musik supaya bisa adol barang dagangan, edisi terbatas, lan klambi klambi mewah.

Kita seneng banget nulungi para seniman lan penggemar supaya bisa nemokake lan bisa saling nyambung ing level sing luwih jero. Video musik unik banget amarga ana ing prapatan budaya, seni, musik, lan mode lan dadi pilihan sing nyata kanggo aplikasi teknologi skala pertama sing pertama.

Gurps Rai, CEO & Co-Founder droppTV

Platform kasebut digunakake Kacerdhasan gawéyan kanggo ngenali produk ing video, saéngga pangripta utawa pamilik video menehi monetisasi video kanthi nawakake penjualan langsung menyang produk. Iki minangka kemajuan teknologi sing luar biasa kanthi ton potensial.

Tuku Video Ecommerce Nggunakake AI - Dropp.tv

Platform kasebut didhukung dening intelijen buatan perusahaan, pembelajaran mesin, lan algoritma visi komputer. Pamirso bisa nonton lan tuku ing piranti apa wae - smartphone, tablet, utawa desktop. Aplikasi seluler saiki kasedhiya iOS lan ing Android lan bakal kasedhiya ing AppleTV.

Vcommerce

Bayangake layanan streaming monetisasi saben video kanthi macem-macem hotspot produk ing saindhenging video sing ana ing kranjang. Utawa, bisa uga yen sampeyan merek, sampeyan bisa nyewa kreator lan njaluk pengaruhe kanggo adol produk langsung saka video kasebut.

Aku bisa ndeleng Amazon, ing wektu cedhak, menehi kesempatan kanggo mbukak jendela blanja nalika ndeleng FireTV, navigasi menyang produk ing layar, banjur tambahake menyang kranjang belanja Amazon.

Iki minangka masa depan perdagangan adhedhasar konten, njupuk model ritel lan video tradisional lan nggabungake kanggo nggawe sing anyar kanggo nggayuh konsumen sing didhukung dening Delengen. Pengin. Tuku. dorongan

Yen sampeyan pengin nggunakake dropp.tv minangka konsumen, sampeyan bisa ndhaptar ing kene:

Gawe Akun Dropp.tv

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.