Gulung Super Bowl kanggo Media Digital

bal-balan
Bal bal-balan Amerika nutup

Teknologi lan Pemasaran Semono uga akeh bisnis sing nggunakake teknologi babagan strategi pemasaran. Nalika Pepsi ditarik metu saka Super Bowl, wartawan tradisional ngarani Gamble.

Ora pariwara ing Super Bowl iku Gamble? Tenanan

Iklan Super Bowl regane $ 3 yuta dolar saben 30 detik. Pepsi ngrencanakake loro 30 iklan sekoel lan iklan 60 detik ... udakara $ 12 yuta. Lan regane mundhak luwih saka 10% ing antarane taun 2008 lan 2009. Ayo matématika. $ 12 yuta kanggo nggayuh 98 yuta pamirsa .. utawa udakara $ 0.12 saben panampil.

Ayo ora lali Bathi Pepsi ambruk 43 persen nalika padha bener iya mbayar pariwara Super Bowl. Hmmm, swarane kaya iklan Super Bowl durung bisa lunas.

Iki ora kalebu, mesthine gamble nyata… Nyewa agensi sing bisa ngasilake komersial sing sejatine bakal nyopir ton lalu lintas kanggo merek sampeyan. Ayo padha pura-pura saben soda nguntungake $ 0.10… tegese iklan Pepsi kudu ndorong saben pamirso supaya tuku paling ora siji Pepsi (luwih saka 100 yuta soda) mung kanggo ngisi biaya pariwara kasebut.

Ora kedadeyan, uga kedadeyan kasebut.

Kosok baline, kanthi nganut media digital, Pepsi bisa nandur modal ing teknologi virus utawa sosial kanthi biaya lan r paling murahsaben jumlah pamirsa sing padha. Mesthi wae ora bakal kedadeyan ing sawijining acara sajrone 2 menit ... nanging sapa ing pikirane sing pengin? Pepsi butuh strategi jangka panjang lan sawetara produk sing apik kanggo mbalekake.

Kepiye yen Pepsi disponsori kontes 'iklan virus paling apik' sing dadi juara entuk $ 1 yuta? Kanthi hadiah tambahan $ 1 yuta liyane? Mbok menawa dheweke promosi kontes ing Youtube, Twitter lan Facebook kanthi investasi tambahan $ 1 yuta.

Teknik sing sampeyan pikirake bakal entuk luwih akeh… lan karo pamirsa lan pesen sing luwih relevan? Teknologi lan pemasaran dadi luwih integral karo siji liyane lan wektune manawa luwih akeh perusahaan sing mbukak mata kanggo kemungkinan sing luar biasa sing kasedhiya.

Mung cathetan: Aku ora, kanthi cara apa wae, debat apa utawa ora Super Ads Bowl digunakake. GoDaddy sukses banget sajrone pirang-pirang taun sajrone entuk pangsa pasar registrasi domain sawetara iklan konyol. Iki mung conto sing apik nalika ora bisa lan kesempatan kanggo nambah laba investasi karo media digital.

Cathetan liyane: Aku mikir Pepsi uga kudu ngeculake logo anyar. Bisu.

One comment

  1. 1

    Aku mikir minangka ide sing luwih apik lan tahan lama supaya ora nindakake pariwara Super Bowl lan mbuwang dhuwit ing panggon liya. Mt. Dew wis duwe pangguna nggawe acara video, lan nggawe konten sing apik banget. Babagan logo kasebut, Pepsi pungkasane nyoba golek dhewe, tinimbang ngilangi font Coke. Aku kepengin ngerti sapa sing nggawe Logo dhisik, tim kampanye Pepsi utawa Obama. Logo kasebut kayane ora makili apa-apa.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.