Formstack: Tambah Formulir menyang Dropbox

formulir dropbox1

Kita nggunakake Dropbox meh saben dina kanggo nglumpukake lan nuduhake file karo klien. Kadhangkala, klien kita ora duwe akun Dropbox utawa kabijakan perusahaan ora ngidini mlebu. Kanggo nglumpukake file kasebut, kita mung nggawe formulir karo Formstack (sponsor teknologi kita) lan nggabungake formulir karo Dropbox.

Cara Nambah Formulir menyang Dropbox

Nggabungake Dropbox menyang formulir sampeyan seret banjur selehake kaya liyane Formstack gampang digunakake.

  1. Navigasi menyang Setelan ing Formulir sampeyan.
  2. Navigasi menyang Hub Integrasi.
  3. pilih dokumen banjur Tambah Dropbox.
  4. Kuoso aplikasi kasebut, pilih folder lan sampeyan siyap!

Integrasi Dropbox Formstack

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.