Baking ing "Intelijen" Kanggo Kampanye Drive-to-Web

pinter

Kampanye "drive to web" modern luwih saka mung nyurung konsumen menyang kaca landas sing gegandhengan. Nggunakake teknologi lan piranti lunak pemasaran sing terus berkembang, lan ngerti cara nggawe kampanye dinamis lan pribadi sing ngasilake asil web.

Fokus Nggeser

Keuntungan sing dianakake agensi canggih kayata Hawthorne yaiku kemampuan kanggo ndeleng ora mung Analytics, nanging uga kanggo nimbang pengalaman pangguna kabeh lan keterlibatan. Iki minangka kunci kanggo narik lan nahan pengunjung situs web sing tumindak, kemampuan kanggo cocog karo konten karo prilaku lan permintaan konsumen. Perusahaan kudu masangake konten kasebut menyang kabeh saluran sing kasedhiya, yaiku TV linier, OTT, utawa media sosial - konten kasebut kudu dilaporake kanthi prilaku nyata. Pesen kreatif kudu didhasarake kebiasaan konsumsi sing dadi segmen para pamirsa sing dituju, mula pemasaran kasebut mesthi target target sing tepat kanthi pesen sing bener.

Perusahaan pemasaran canggih bisa ndeleng korélasi antarane respons lan konversi sing luwih kuat lan pengalaman lan prilaku pangguna, banjur ngoptimalake konten kanthi cepet kanggo nambah metrik drive-to-web.

Teknologi sing Diperlokake

Pencocokan data pihak katelu lan pihak katelu penting. Iki kalebu ora mung ngerti apa sing ditindakake pengunjung ing situs web kanthi nyata, nanging tumindak sing ditindakake sadurunge tekan situs kasebut. Nindakake iki kempalake kampanye lan situs kanthi tren sing luwih jembar menyang personalisasi, ing endi data saka macem-macem platform sing beda-beda digandhengake kanggo ngembangake wawasan sing ditargetake kanggo individu kasebut. Nggabungake kanthi efektif sawetara sumber data mbutuhake Big Data Analytics lan pangerten babagan data sing sejatine penting kanggo ngasilake asil berorientasi pelanggan sing positif.

Mbangun data babagan tumindak pengunjung ing situs web mbutuhake strategi sing wis direncanakake kanthi apik. Dhasar teknologi saka pendekatan iki yaiku nggunakake pelacakan piksel kanggo ngawasi tumindak saben pengunjung. Bersenjata karo luwih saka 1,000 pelacak piksel, manajer kampanye bisa nggawe "playbook" kanggo saben pengunjung. Bisa uga diwiwiti kanthi piksel pelacak UX, sing banjur ngidini situs web nambah perbaikan sing nggawe navigasi / tuku / panggunaan situs luwih cepet lan gampang. Piksel panyedhiya data pihak katelu uga digunakake supaya sampeyan bisa ndeleng cookie liyane sing nglacak pengunjung - nyedhiyakake lapisan data pihak katelu sing terkenal. Pelacakan keterlibatan media sosial minangka langkah liyane kanggo ngasilake data, kanthi nggunakake alat pelacak kanggo ngubungake kegiatan lan kampanye sosial. Intine kabeh langkah iki? Ngaktifake segmentasi wektu nyata lan target sing luwih apik uga nambah situs kanggo pengunjung mbesuk.

Nindakake Optimisasi menyang Laku

Nalika pemasar narik data, bisa nggawe konten adaptif sejatine sing sejajar karo prilaku lan atribut. Konten nggawe personalisasi kanggo individu lan piranti nyata. Iki sing dienggo dening kabeh wong ing industri drive-to-web, nanging dheweke kepiye carane ngatur kabeh bagean sing obah. Matur nuwun sanget, ana alat teknologi ing kana (lan wong sing duwe pengalaman) sing bisa menehi wawasan kanggo mbentuk konten lan pangiriman pesen.

Coba praktik paling apik kanggo kampanye iklan drive-to-web sing ditingkatake:

  • Ngerti produk. Kudu ana keselarasan antarane olahpesen sing dibutuhake kanggo njlentrehake produk lan apa sing bakal ditindakake supaya konsumen bisa terus aktif saka kesadaran.
  • Ngatur pesen menyang piranti. Kampanye sing didhukung analytics canggih bakal duwe data ing piranti ndeleng konten sing disenengi lan banjur bakal nyetel konten.
  • Nyetel rencana media. Sesuaikan campuran media supaya selaras karo prilaku konsumen sing ditemokake saka pangguna Analytics, ngerti bedane ing industri (apa produk perawatan kulit utawa teknologi.)

Evolusi Web

Nambahake "intelijen" sing luwih gedhe menyang kampanye drive-to-web negesake owah-owahan web sing luwih jembar. Kita wis pindhah saka "situs web cerdas" menyang kaca kebangkrutan lan portal, banjur dadi "web 2.0." Lan saiki kita ganti menyang formulir liyane, kanthi situs web seluler lokasi utama, lan kemampuan nawakake olahpesen konten kanggo wong tartamtu. Situs web ora mung minangka papan kanggo njupuk pesenan, minangka sumber wawasan sing becik sing bisa digunakake kanggo nggawe segmentasi, lan ing wektu sing padha ningkatake lan ngoptimalake kampanye lan media. Iki minangka cara anyar kanggo nindakake drive-to-web, beda karo pendekatan kemul kanggo nggayuh akeh mripat sing bisa lan ngarepake sawetara wong sing bakal njupuk tindakan.

Pelacakan para pengunjung situs web pancen pas banget, kanthi conto kemampuan kanggo ngukur suwene panuku nalika "tuku saiki" sadurunge diklik. Perusahaan iklan lan merek sing pengin sukses jangka panjang ing kampanye drive-to-web bakal ngemot intelijen data. Kesadharan ora dadi target maneh, yaiku target tumindak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.