Drip Marketing Part 2: Aja nyedhot.

Depositphotos 41543635 s

Sawetara minggu kepungkur, aku ngirim bagean 1 saka seri pemasaran netes: Sapa sing Cares? Nyatane, kasunyatane, dadi artikel babagan cara ngasilake. Gagasan Novel, bener? Sadurunge bisa netes, sampeyan kudu duwe pamirsa sing netes. Dadi, yen konsep kasebut kayane angel banget kanggo sampeyan, mula saiki sampeyan kudu mandheg maca. Saran kula minggu iki malah luwih dhasar: aja nyedhot.

Aku nulis kampanye netes pertama babagan 13 menit sawise aku ngeculake fitur marketing drip ing AddressTwo. Aku pancen ora. Aku nulis program, banjur mikir, "ah, apa sih, luwih becik aku nggunakake." Aku ngenteni 30 menit maneh nulis seri email sing dawa kanggo saben nyoba gratis. Tibakno opo. Dheweke nyedhot.

Wiwit jaman semana, aku wis sinau kabeh babagan marketing drip saka Bola Lorraine. Aku sinau apa? Kandhane ora nyedhot. Iku apik. Apik tenan. Pancen apik, yen sampeyan ndhaptar e-kursus babagan nulis rencana bisnis, asile apik tenan: sampeyan pancen sinau carane nulis rencana bisnis. Sampeyan ora entuk nggodha minggu sawise minggu babagan cara sinau nulis rencana bisnis. Sampeyan ora bisa kesusu babagan apike sampeyan cukup, sampeyan cukup pinter, lan wong-wong kaya sampeyan. Sampeyan ora ngerti manawa sampeyan uga bisa sinau nulis rencana bisnis kanthi 4 cicilan gampang $ 19.95 / bln. Ora, isine ora nyedhot.

Yen sampeyan nulis marketing drip, aja nyedhot. Menehi konten sing paling apik. Sampeyan kudu ngakoni manawa ana wong sing ndaftar kanggo netes sampeyan supaya entuk regane, lan yen ora nampa, dheweke bakal lengganan. Dadi, nalika sampeyan nulis konten netes, elinga kepala sekolah iki:

  • Napa panampa setuju nampa konten iki? Apa sing dikarepake supaya bisa ditukokake kanthi biaya (ya, biaya) supaya email sampeyan mlebu kothak mlebu? Banjur… apa sampeyan memenuhi pangarepan kasebut??
  • Kepiye panampa entuk bathi saka pesen iki? Ora kepiye KAMU entuk bathi nalika nampa, mula mengko bakal bisa digayuh. Kaping pisanan, wangsulan babagan carane mupangate.  Yen ora ana barang apa-apa kanggo dheweke, dheweke bakal ora nampa.
  • Kepiye entuk bathi saka sing nampa pesen iki? Ya, kita bisa takon pitakon kasebut, nanging elinga urutan sing dianggep. Sing sampeyan goleki ing kene yaiku konten sing sampeyan bisa mulang utawa nuduhake karo sing nampa (1) mupangate nalika (2) entuk manfaat nalika sampeyan ngerti. Beda karo para ahli pelatihan penjualan, ndhidhik pembeli ora mesthi menehi informasi gratis. Pembeli sing duwe pendidikan bisa dadi prospek / klien sing luwih apik. Apa sing dikarepake saben prospek ngerti sadurunge sampeyan pacaran?

Yen sampeyan nyedhot (yaiku, nuduhake mung senar tanpa isin lan konten promosi) sampeyan bisa uga duwe asil sing positif: adol. Yen sampeyan ora nyedhot, sampeyan uga bakal entuk adol. Ora, tenan, sampeyan bakal. Bisa rampung, lan rampung kanthi apik. Penjualan luwih gedhe. Penjualan sing luwih nyenengake. Lan siji liyane: pelanggan liyane. Wong nerusake konten sing apik, dudu salinan iklan sing apik. Nyedhot lan sampeyan isih bisa adol. Aja nyedhot, lan sampeyan bakal adol bola-bali. Sampeyan arep.

2 Komentar

  1. 1

    Seneng ngerti, aku ora nyedhot ... Serius, aku ngetutake model Seth Godin. wenehake, lan yen isine cukup, masarakat isih bakal mbayar.

    Aku ndhaptar kabeh buku audio Suku, kanthi gratis, nanging isih tuku salinan. Aku uga wis nemu pelanggan!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.