Drip Marketing Part 1: Sapa sing ngurus?

Depositphotos 41543635 s

Ya, aku arep nulis cicilan ing mbesuk ing seri postingan babagan marketing drip. Nanging, sanajan ora, coba tebak: judhule isih bisa digunakake. Pérangan pisanan saka kampanye pemasaran drip ora milih apa sing kudu ditulis. Iki ora milih jeneng domain utawa ngrancang kaca kebangkrutan. Iki ora nyiyapake formulir kontak lan ngotomatisasi kampanye. Bagéan 1 saka kampanye netes kanggo ngerteni sapa sejatine sing peduli karo apa sing bakal sampeyan ucapake.

Nemtokake sapa sing peduli bisa uga ditrapake kanthi tepat: sapa sing pengin dijaga. Sampeyan ngrungokake ing pariwara, jaringan, lan pelatih bisnis ing endi wae - temokake niche sampeyan. Iki penting banget ing marketing drip amarga sadurunge bisa netes, sampeyan butuh timbal; lan kanggo entuk pimpinan kasebut, sampeyan kudu menehi rega sing regane; lan kepiye sampeyan ngerti apa regane nganti sampeyan ngerti sapa sing tuku?

Bener, "tuku." Ngadhepi, sanajan sampeyan ora njaluk bukak kanthonge, sampeyan njaluk supaya wong liya tuku sampeyan - bisa uga sawetara konten sing sampeyan gawe kanggo mupangat. Saiki, dheweke ora tuku nganggo dhuwit. Mata uang sing tuku ilmu saka para pemasar sing cerdas dudu dolar lan sen. Mata uang minangka informasi kontak… lan tingkat inflasi paling dhuwur.

Biji soda bisa digunakake kanggo nikel, bener? Bener, lan alamat email sing bener digunakake kanggo entri buku tamu (elinga mau). Ora ono liyane. Saben prospek browsing web nggawa buku kanthong sing kebak data-alamat email, nomer telpon, lan uga demografi. Wong-wong sing njaluk data kontak kasebut tanpa menehi dhuwit regane kaya para petugas pemasaran internet, ngemot mata uang kanthi murni sing diwenehake. Aja ngemis, menehi kesepakatan sing adil. Nawakake regane kayata tips gratis saka penulis sing dihormati, a PDF whitepaper gratis, seminar utawa acara gratis, utawa favoritku, an e-mesthi. Lan, luwih akeh sampeyan pengin ngisi daya (yaiku data luwih rinci sing sampeyan wenehake timbal) luwih akeh regane sing kudu digawe. Yen ora, sampeyan bakal bisa adol soda kanthi tagihan $ 10 tanpa akeh sing njupuk.

Saiki, bagean "sapa" sing peduli sing tenan dadi masalah. Sampeyan ngerti, regane sing ditawakake langsung ana hubungane karo sing ditawakake. Yen sampeyan ngerti sapa pamirsa, mula (lan mung banjur) bisa sampeyan nggawe produk sing bakal gelem tuku kanthi rega informasi kontak. Intine, sampeyan kudu nglampahi wektu kanggo ngembangake produk sing sampeyan arep adol kanggo data kontak nalika nindakake produk sing sampeyan arep adol dhuwit. Sawise kabeh, tanpa sadurunge, ora ana sing ngarep-arep sing pungkasan.

Dadi, yen sampeyan mikir miwiti kampanye netes, takon dhewe “sapa sing peduli?” Polandia penawaran sing cocog karo apa sing sampeyan jaluk - aja dadi wong sing kurang marketing. Lan, yen wis tuku, coba kirim.

One comment

  1. 1

    Aku mikir biasane mikir… uga aku peduli supaya dheweke uga… Penting banget kanggo ngerti pamirsa lan ngerti sapa sing peduli. Pos apik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.