Drip: Apa Manajer Hubungan Pelanggan E-niaga (ECRM)?

Drip E-commerce Customer Relationship Management ECRM Platform

An Manajemen Hubungan Pelanggan E-niaga platform nggawe hubungan sing luwih apik ing antarane toko e-niaga lan para pelanggan kanggo pengalaman sing bisa dilalekake sing bakal nyebabake kasetyan lan penghasilan. ECRM ngemas daya luwih akeh tinimbang Panyedhiya Layanan Email (ESP) lan luwih fokus ing pelanggan tinimbang a Manajemen Relationship Customer Platform (CRM).

Apa sing diarani ECRM?

ECRM nguatake pamilik toko online supaya ngerti
saben pelanggan unik — minat, tuku,
lan prilaku - lan nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing migunani, kanthi skala kanthi nggunakake data pelanggan sing dikumpulake ing saluran pemasaran terintegrasi.

ECRM cocog kanggo bisnis online sing pengin ngubungi saben pelanggan kanggo pengalaman sing paling pribadi ing sisih web iki. Wiwit wiwitan nganti perusahaan, ECRM kanggo merek sing pengin kemampuan behemoth e-commerce tanpa ngrusak bank utawa ora nggunakake skuadron pangembang.

Fitur ECRM Kalebu

  • Nglumpukake prospek lan pelanggan anyar - CRM E-commerce ngidini merek nglumpukake alamat email ing situs web kanthi formulir pop-up utawa liwat integrasi karo kaca landas, iklan Facebook, lan liya-liyane. Saben alamat email mbukak kunci kemungkinan kemungkinan personalisasi.
  • Mbangun email sing digawe didol - Saka tukang email menyang HTML nganti teks biasa, ECRM bisa ngatasi format email apa wae sing dibutuhake kanggo nggayuh wong liya lan adol luwih akeh. Tambah gambar produk sing gampang digodha, blok konten sing dipersonalisasi, lan liya-liyane supaya saben email relevan lan disesuaikan karo sapa wae sing nampa.
  • Segmen lan personalisasi sing kuat - Lacak luwih akeh prilaku - kayata tuku, LTV, merek sing dituku, kaca sing dideleng, lan liya-liyane - kanggo luwih akeh segmentasi lan kesempatan personalisasi.

Segmen Ecommerce karo Drip

  • Gawe lelungan pelanggan multi-saluran sing dipersonalisasi - Alur kerja otomatis nggabungake kabeh integrasi sampeyan, saka Facebook menyang surat langsung lan liya-liyane, saengga merek bisa nggawe kampanye multi-saluran kanthi lengkap sing nggayuh wong kanthi olahpesen pribadi ing papan lan wektu sing pas kanthi otomatis.

Perjalanan Pelanggan Multichannel lan Omnichannel sing dipersonalisasi

  • Tes, analisis, lan ngoptimalake strategi - ECRM lengkap karo dashboard penghasilan sing nuduhake sampeyan bathi, rata-rata nilai pesenan, bathi saben wong, lan wektu kanggo tuku siaran, kampanye, lan alur kerja. Banjur, gunakake Split-Testing kanggo ndeleng pengalaman pelanggan sing luwih resonan kanggo optimalisasi lan pertumbuhan sing terus-terusan.

Drip ECRM

Drip minangka CRM e-niaga pertama ing donya (ECRM) sing kepengin nyedhaki toko online menyang para pelanggan liwat pengalaman sing luwih dipersonalisasi.

ECRM ngatasi pemasaran multi-saluran, kalebu email, SMS, Facebook, Instagram kanggo ngarahake mail lan liya-liyane, nalika tetep siyap.

Otomatis Marketing Email Drip kanggo ECRM

Gesang integrasi karo Magento, Shopify, Shopify Plus, Thrivecart, WooCommerce, WPFusion, 1ShoppingCart, 3dcart, Kupon Carriers, E-Junkie, Fasts Spring, Fomo, Gumroad, Nanacast, Podia, SamCart, SendOwl, Zipify Pages, lan meh kabeh platform e-commerce liyane liwat Shopper Activity API.

Kanthi fleksibilitas lan gampang, Drip menehi kesempatan kanggo merek khusus kanggo mbedakake, nggawe kapercayan lan kasetyan pelanggan, lan berkembang tinimbang ditelan dening raksasa e-commerce.

Drip Pengalaman Nyoba Drip Tetes Demo

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Gesang.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.