Drip, Drip, Drip… Tuku

netes netes netes

Ora ana wong sing ngenteni tweet sabanjure, nganyari status utawa postingan blog kanggo tuku mengko. Ana kemungkinan yen sampeyan bisa menehi motivasi marang wong liya kanggo tuku, nanging ora bisa prédhiksi nalika calon wis siyap tuku. Makane penting banget yen ana ing prospek sampeyan sing siyap arep mutusake.

Bakal menyang endi? Kita ngerti saka prilaku online saiki sing mayoritas prospek online bakal nggunakake mesin telusuran. Kata kunci apa sing bakal digoleki? Apa bakal nggoleki panelitian lokal? Apa sampeyan duwe asil mesin telusuran ing papan sing digoleki? Yen padha golek sumber ing jaringan, apa sampeyan sumber sing dipercaya sing ana ing kono?

Blogging minangka kegiatan online sing apik amarga sampeyan bisa ngeculake informasi lan kasedhiya nalika prospek nggoleki solusi. Nanging ora cukup blog. Kita meksa para pengunjung kanggo langganan feed, lengganan newsletter, tindakake ing Twitter, penggemar ing Facebook, utawa nyambung menyang LinkedIn supaya bisa duwe kesempatan yen wis siyap tuku.

Pemasaran email minangka media sing cocog kanggo nyambungake maneh karo pelanggan sing bakal bisa uga tuku. Mbok menawa dheweke nindakake riset online, nemokake sampeyan liwat mesin telusuran, lan lengganan supaya bisa ngawasi lan nyambung nalika wis siyap tuku.

Jaringan sosial minangka media sing cocog kanggo nggedhekake panguwasa lan kepercayaan, lan mbabarake kapribadian bisnis sampeyan karo wong sing pengin nggawe bisnis karo sampeyan. Maneh, kanthi terus tetep ing prospek prospek… sampeyan bakal teka nalika arep tuku.

Kiriman sing netes, tweet sing netes, komentar sing netes, lan nganyari anyar ora mung nggawe sampeyan paling penting, uga kalebu saka wong ing jaringan sampeyan menyang wong sing ana ing jaringan pengikut, lan jaringan pengikut, lan liya-liyane.

Penting ing jaringan prospek iku penting, mbangun kapercayan lan panguwasa ing jaringan bisa nambah kemungkinan dheweke nelpon nalika wis siyap tuku. Kadhangkala masarakat takon, apa aku kudu menehi sumber daya ing Facebook utawa Twitter? Apa aku kudu nandur modal ing marketing email utawa ngoptimalake mesin telusuran? Apa aku kudu miwiti blog utawa ngiklanake online?

Ora ana jawaban sing bener kanggo iki. Pitakonane kabeh gumantung karo bathi investasi pemasaran sampeyan. Yen melu saben wulan ing LinkedIn sajrone sakjam, coba ucapake yen jam regane $ 250 kanthi konsultasi ... udakara $ 3,000 saben taun. Yen aku entuk kontrak $ 25,000 saka timbal saka LinkedIn, apa regane? Mesthi wae. Pitakonane ora ngendi, pitakonane kepiye sampeyan bisa ngimbangi lan ngotomatisasi kampanye netes ing kabeh media kasebut kanthi efektif.

Aja totohan ing medium siji, prospek sampeyan bisa uga ana ing endi wae. Sawise sampeyan ngidentifikasi media paling apik kanthi prospek sing paling apik, sampeyan luwih bisa ngupayakake media kasebut.

Netes, netes, netes… banjur ngenteni sing tuku.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.