Aja Ngidini Kampanye Tetes Dadi Penyiksaan Banyu Tionghoa

Depositphotos 14687257 s

Salah sawijining teknik sing paling efektif kanggo mindhah wong Asing menyang Penggemar Raving yaiku nggunakake "kampanye netes". Ing proses iki, sampeyan ngenali klompok wong sing cocog karo demografi tartamtu, utawa luwih becik, nuduhake kapentingan umum lan ngirim pesen. Pesen iki bisa uga nganggo email, layang swara, layang langsung, utawa adhep-adhepan.

Kampanye sing bener-bener efektif nyedhiyakake informasi sing relevan karo target pelanggan, kanthi interval sing rutin, nanging ora ngganggu, lan prospek bisa njupuk keputusan tuku.

Nanging, kadang-kadang, amarga pamilik bisnis utawa pemasar sing semangat nyoba nyepetake proses, kanthi ngirim kakehan informasi, kanthi cepet, utawa asring banget. Asile? Tanggepan sing sabalikna, amarga prospek sampeyan ora mung bisa tuku, mula sampeyan terus lunga, kanthi permanen!

Minangka pemasar email, aku biasane sabar, nanging bubar iki, Ratepoint ora gelem nampa. Piye carane Ya wis diwiwiti kanthi polos, kanthi kertu pos, email lan tawaran kanggo nyoba gratis. Banjur ana telpon nalika aku takon sawetara pitakonan. Sadurunge obrolan rampung, aku ngandhani yen aku ora bisa nggunakake produke amarga aku dadi pengecer Contact pancet lan ora ana alesan sing kuat kanggo aku ganti.

Ora njupuk sopan, dheweke pindhah menyang klompok sing beda banget lan aku dadi prospek. Ana luwih akeh kertu pos, email liyane lan telpon liyane. Wong adol saya tambah nesu, nuntut ngerti sebabe aku durung ngaktifake sidhang, dadi saya angel lan tetep sopan. (Ayo diadhepi, aku saka NY lan ing dina sing angel, angel kanggo aku tetep sopan)

Yen aku mesthi nyoba nyoba produke, saiki aku ora bisa. Piwulangé? Pemasaran akeh banget. Yen ana sing ujar manawa dudu prospek, ayo padha milih, lan maju terus. Banyu bisa ngrusak gunung, siji-sijine netes, nanging ora bakal ngindhari wong tuku.

2 Komentar

  1. 1

    Lorraine, kiriman sampeyan nggawe aku mikir babagan pitakonan sing aku pikirake akhir-akhir iki. Apa interval sing apik (antarane pesen) sing digunakake kanggo kampanye DRIP email? Utamane yen sampeyan duwe akeh informasi pendidikan sing kudu diwenehake. 2 dina? 3 dina? sakminggu?

  2. 2

    Pitakonan apik Patric,
    Aku biasane seneng ninggalake seminggu ing antarane, nanging beda-beda miturut kategori, lan uga pangguna pangguna sampeyan.

    Conto sing apik yaiku ProBlogger 31 dina kanggo nggawe blog sing luwih apik. Iku program gedhe. Aku ndhaptar ngerti aku bakal njaluk email dina kanggo 31 dina. Bit iku kakehan. Aku tiba konco, lan ora kejiret maneh. Sanajan aku nyimpen kabeh 31 email, aku ora nate lulus pelajaran 15.

    Sawise ngliwati programe, aku mutusake kanggo menehi wektu luwih akeh kanggo para pamaca. Ing nganyari umum, undhangan kanggo seminar, Aku wis ketemu tiba nyata yen aku ngirim luwih saka siji saben rong minggu kanggo kabeh nanging niche tightest.

    Aku kepengin weruh apa sing ditemokake wong liya kanggo dheweke.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.