Aja Ngidini Kampanye Tetes Dadi Penyiksaan Banyu Tionghoa

Depositphotos 14687257 s

Salah sawijining teknik sing paling efektif kanggo mindhah wong Asing menyang Penggemar Raving yaiku nggunakake "kampanye netes". Ing proses iki, sampeyan ngenali klompok wong sing cocog karo demografi tartamtu, utawa luwih becik, nuduhake kapentingan umum lan ngirim pesen. Pesen iki bisa uga nganggo email, layang swara, layang langsung, utawa adhep-adhepan.

Kampanye sing bener-bener efektif nyedhiyakake informasi sing relevan karo target pelanggan, kanthi interval sing rutin, nanging ora ngganggu, lan prospek bisa njupuk keputusan tuku.

Nanging, kadang-kadang, amarga pamilik bisnis utawa pemasar sing semangat nyoba nyepetake proses, kanthi ngirim kakehan informasi, kanthi cepet, utawa asring banget. Asile? Tanggepan sing sabalikna, amarga prospek sampeyan ora mung bisa tuku, mula sampeyan terus lunga, kanthi permanen!

Minangka pemasar email, aku biasane sabar, nanging bubar iki, Ratepoint ora gelem nampa. Piye carane Ya wis diwiwiti kanthi polos, kanthi kertu pos, email lan tawaran kanggo nyoba gratis. Banjur ana telpon nalika aku takon sawetara pitakonan. Sadurunge obrolan rampung, aku ngandhani yen aku ora bisa nggunakake produke amarga aku dadi pengecer Contact pancet lan ora ana alesan sing kuat kanggo aku ganti.

Ora njupuk sopan, dheweke pindhah menyang klompok sing beda banget lan aku dadi prospek. Ana maneh kertu pos, email liyane lan telpon liyane. Wong-wong sing adol dadi saya mangkel, nuntut ngerti kenapa aku durung ngaktifake sidhang, dadi saya angel lan tetep sopan. (Ayo diadhepi, aku saka NY lan ing dina sing angel, angel kanggo aku tetep sopan)

Yen aku mesthi nyoba nyoba produke, saiki aku ora bisa. Piwulangé? Akeh banget pemasaran dudu perkara sing apik. Yen ana wong sing ujar dheweke dudu prospek, ayo padha milih, lan maju terus. Banyu bisa ngrusak gunung, siji-sijine netes, nanging ora bakal ngindhari wong tuku.

2 Komentar

  1. 1

    Lorraine, kiriman sampeyan nggawe aku mikir pitakon sing aku pikirake akhir-akhir iki. Apa interval (antar pesen) sing apik kanggo digunakake kanggo kampanye DRIP email? Utamane yen sampeyan duwe akeh informasi pendhidhikan. 2 dina? 3 dina? seminggu?

  2. 2

    Pitakon apik Patric,
    Biasane aku pengin ninggalake seminggu, nanging beda-beda miturut kategori, lan uga pangguna kanggo pangguna.

    Conto sing apik yaiku ProBlogger 31 dina kanggo blogging luwih apik. Minangka program sing apik. Aku mlebu ngerti yen bakal entuk email sedina suwene 31 dina. Bit iku kakehan. Aku tiba ing mburi, lan ora nate mundur maneh. Sanajan wis nyimpen kabeh 31 email, aku ora nate lulus pelajaran 15.

    Sawise mbukak program, aku mutusake menehi luwih akeh wektu kanggo para pamiarsa. Ing pembaruan umum, undhangan kanggo seminar, aku wis nemokake yen aku ngirim luwih saka siji saben rong minggu menyang kabeh, nanging niche sing paling angel.

    Aku kepengin ngerti apa sing ditemokake wong liya.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.