Download Liwat 100 Cithakan Infographic $ 59

template infographic

Ora akeh perusahaan sing bisa duwe desain lengkap lan strategi promosi kanggo infografis. Paket kasebut regane regane biasane diwiwiti udakara $ 2,500 kanggo riset, desain lan promosi infographic asli. Mesthi wae, iku adoh saka anggaran akeh perusahaan. Lan perusahaan sing duwe perancang ora bisa nggunakake konsep infografis nganti pirang-pirang dina! Nyatane, kita wis nemokake manawa visualisasi data minangka bakat unik sing ora ditemokake ing saben desainer.

Nanging… yen sampeyan duwe desainer lan pengin nggawe infographic diwenehi template, bocah lanang kanggo mitra kita ing Infographic.li duwe kesepakatan sing apik tenan. Kanthi rega $ 59 US, sampeyan bisa download luwih saka 35 tata letak unik ing 105 template sing beda! Priksa manawa nggunakake link afiliasi kanggo ngirit akeh tawaran iki!

Tuku Template Ilustrator Sampeyan Saiki!

File kasebut kasedhiya ing format Photoshop (PSD), Illustrator (AI), Enkapsulasi PostScript (EPS) lan Jpeg (JPG)! Mangkene mung siji conto supaya sampeyan bisa ndeleng kualitas lan wektu sing ana ing ngisor iki:

Tuku Cithakan Infographic

Tuku Template Ilustrator Sampeyan Saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.