Warta Ala ing Ngarep Kencan Doug…

Mac Chick SasiKaton bisa uga ora ana akeh 'iwak ing segara' kaya sing dakkarepake! Apa ana pangarep-arep kanggo Single Computer Geek Man?

Miturut Biro Statistik Tenaga Kerja, wanita mung duwe 26.7 persen posisi komputer lan matematika ing taun 2006? Lan mung 16.6 persen kabeh posisi administrator sistem jaringan lan komputer.

saka eWeek.
Gambar saka Macenstein's Mac Chick of Sasi.

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Ha!

      Aku mesthi dadi sindiran kanggo sing siji iki ... kuwatirku wis loro. Aku yakin manawa kantor, kepemimpinan lan perusahaan luwih imbang karo karyawan wanita. Pancen nggumunake manawa industri iki ora narik luwih akeh wanita. Aku pancen kuwatir.

      Lan, mesthine, njupuk wektu kanggo guyonan mandhiri ing urip pribadi mesthi lucu. 🙂

      Matur suwun Robyn!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.