Warta Ala ing Ngarep Kencan Doug…

Mac Chick SasiKaton bisa uga ora ana akeh 'iwak ing segara' kaya sing dakkarepake! Apa ana pangarep-arep kanggo Single Computer Geek Man?

Miturut Biro Statistik Tenaga Kerja, wanita mung duwe 26.7 persen posisi komputer lan matematika ing taun 2006? Lan mung 16.6 persen kabeh posisi administrator sistem jaringan lan komputer.

saka eMinggu.
Gambar saka Macenstein's Mac Chick of Sasi.