Flaw ing Identifikasi Wong Google - lan Bahaya

Kanca apik Brett Evans narik kawigaten babagan asil telusuran sing menarik. Nalika sawetara wong golek Douglas Karr, konteks sidebar diisi karo informasi babagan produser film (dudu aku), nanging nganggo fotoku.

douglaskarr-google-search

Sing apik banget yaiku ora ana hubungane antara data Wikipedia lan profil Google+ku. Ora ana link ing Wikipedia sing ana gandhengane karo aku, ora ana link ing profil Google+ku sing ngubungake menyang kaca Wikipedia dheweke ... mula kepiye Google+ mutusake manawa ana sing padha? (Biyen aku duwe kaca Wikipedia, nanging dheweke mbusak nalika aku mbenerake sawetara informasi sing salah.)

Analis SEO Kita miwiti utas babagan kasebut ing klompok SEO ing Google+ lan akeh sing komentar kepiye Google duwe algoritma disambiguasi sing cukup apik… nanging isih gagal ing kene. Aku ora prihatin banget nganti JC Edwards nggawa pitakonan sing nguwatirake:

Untunge kasus iki kalebu sutradara film, apa sing bakal kedadeyan yen peleceh bocah utawa pembunuh lan dheweke nuduhake pasuryan iki?

Iku pikirane medeni banget! Lan kayane aneh manawa Google bakal nganggep identifikasi wong lan ora bener verifikasi utawa validasi sing wong Dheweke nindakake iki nalika nerangake babagan bisnis, produk lan merek dagang… apa ora masarakat bakal padha pentinge? Aku weruh masalah ing cakrawala!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.