Ebook Gratis: Apa Sampeyan Maen Game Nomer?

douglas karr ebook

Kita wis nulis babagan kesengsem karo dheweke KabehSosial kanggo nyengkuyung karyawan kanggo promosi merek kanthi sosial. Sawise nindakake jabatan kasebut, tim ing kana nyedhaki lan wawancara karo aku babagan pengalaman karo media sosial. Dheweke njupuk asil wawancara kasebut lan dikembangake ebook sing apik sing bisa didownload saka situs kasebut.

Ora apik amarga mugku ana ing sampulane:)… dheweke mung nggawe tugas lan nggawe format obrolan dadi dhaptar pitakon kanthi wangsulan. Aku mangsuli pitakon-pitakon iki:

  1. Apa sing digoleki klien sampeyan?
  2. Kepiye sampeyan ngerti saluran sing bakal fokus?
  3. Apa blogging wis diganti lan kepiye cocog karo strategi umum?
  4. Kepiye kualitas ditetepake ing medium kasebut?
  5. Kepiye carane tuwuh komunitas sampeyan dhewe?
  6. Apa kahanan media sosial saiki?
  7. Kepiye calon klien fokus ing konversi liwat lalu lintas lan suka?
  8. Apa fokus sampeyan ing taun ngarep? Apa perubahan gedhe sing sampeyan tingali ing jagad iki?

Ebook iki minangka gambaran sing apik babagan sing bakal dakkandhakake ing Social Media Marketing World ing pungkasan Maret. Aku yakin manawa akeh situs, ahli lan uga platform fokus ing akuisisi nalika media sosial. Kesempatan media sosial sing paling luar biasa yaiku ora akuisisi, yaiku retensi. Perusahaan duwe kesempatan kanggo ngrungokake lan nggawe hubungan karo para pelanggan saiki.

Ebook iki diwaca kanthi entheng ... ora ana alangan kerja teknis apa wae utawa nuduhake solusi utawa integrasi sing bakal mbantu sampeyan. Iku mung pandhuan sing apik kanggo njaluk pendapatku - dikembangake wiwit pirang-pirang taun kerjane karo para klien - kanthi dicithak. Matur nuwun kanggo KabehSosial kanggo kesempatan kanggo njaluk iki metu ana! Dheweke ngasilake seri ebook kasebut saka sawetara pamimpin industri - saka wong kaya Sandy Carter, Amy Tennison, Jason Falls, Chris Brogan, Joe Pulizzi, Mari Smith… lan liya-liyane.

Download Ebook Saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.