Aku Ninggalake Pakaryan Gedhe lan Judhul kanggo Media Sosial

Pemasaran lan e-Niaga kanggo RestoranTaun kepungkur aku ngentekake Patronpath wis dadi roller coaster sing luar biasa. Perusahaan kasebut saya maju lan saya sukses!

  1. Kita menang ing Beasiswa Techpoint Mira.
  2. Kita ngrampungake pembangunan 4 POS integrasi - Mikro, POSitouch, Comtrex lan Aloha.
  3. Kita nggawe antarmuka pangguna kanggo nggedhekake konversi kanggo klien. Kita nambahake fitur redundansi lan keamanan menyang aplikasi kasebut.
  4. Kita malah mbuwang situs Lokasi Restoran kanthi jaringan multi-unit.

Jumuah dina terakhirku ing Patronpath. Pancen angel banget kanggo ninggalake perusahaan sing dakwenehake lan dadi dhukungan finansial kanggo sing paling penting sukses Internet perusahaan in Indianapolis.

Nalika Ninggalake Patronpath

Aku ora ragu yen aku ninggalake perusahaan kanthi apik. Keprigelan kula yaiku manawa investor ora apa-apa kanthi pamindhahan kasebut. Alesan utama kenapa aku lunga menyang Patronpath yaiku supaya ngerti tim investasi - kalebu sawetara wirausahawan Internet paling apik ing wilayah kasebut. Babagan pungkasan sing dakkarepake yaiku ninggalake dheweke sawise sukses banget. Aku bakal terus menehi saran lan nulungi Patronpath kapan wae dibutuhake aku, kanggo muga-muga mangkatku ora bakal nggayuh sukses.

Wutah lan asil mesthi dadi sorotan ing Patronpath. Aku duwe kesempatan kanggo nggarap sawetara wong sing luar biasa. Kita nggawe mukjijat ing taun kepungkur kanthi sithik sumber daya. Aku bangga karo apa sing wis dipikolehi.

Nggarap Wong Kelas Dunia

Suwene 6 wulan kepungkur, aku seneng kerja bareng karo Marty Bird - wong sing wis dak kenal wiwit cilik TargetTrget nanging ora nate duwe kesempatan kerja kanthi langsung. Marty minangka pemasar sing luar biasa kanthi katrampilan kanggo nggawe program pemasaran kelas internasional wiwit wiwitan.

Marty mlebu ing Patronpath kanggo njupuk program email nasional sing anyar sing nembe mlebu perusahaan multi-milyar dolar. Sajrone 2 dina, dheweke miwiti proyek kasebut. Sajrone sawetara minggu, dheweke nggawe program lan proses ing proyek kasebut. Saiki program kasebut terus berkembang lan berkembang ing sangisore kepemimpinan. Apa wong lanang sing hebat! Kasunyatan sing ora dingerteni, Marty uga mekanik utama karo semangat kanggo Audi TT.

Sisa tim uga apik. Mark Gallo lan Chad Hankinson pancen apik banget kanggo kerja sama profesional lan pribadi. Kalorone wong Kristen sing hebat sing nulungi aku nemoni sawetara tantangan. Aku duwe utang kalorone. Dheweke uga duwe tim Manajemen Akun sing dadi pejuang sing bisa mbantu klien supaya sukses. Aku kerjo bareng Tammy Heath suwene suwene suwene setaun lan dheweke pancen nggumunake puluhan klien saben jam lan isih bisa ngasilake.

Ing sisih sing angel taun iki yaiku panjaluk kerja lan kepiye narik kawigatene. Blog iki nandhang kasusahan kaya dene perhatian sing bisa dakwujudake PET proyèk. Nelpon uga narik aku saka acara jejaring regional. Wektu-wektu langka sing dakdeleng, wong-wong kaget!

Drive saka sisih Lor Indy dadi barang sing dak tresnani dhisik, nanging nalika rega gas saya mundhak lan anakku luwih mbutuhake omah, sawetara jam saben dina ing dalan wiwit lara banget. Aku matur nuwun kanggo anakku - nalika juggling mbukak lengkap ing IUPUI uga tutor kanthi pribadi lan ing Pusat Bantuan Matematika, dheweke isih nemokake wektu kanggo nggawa Katie menyang acara lan golek panganan. Aku matur nuwun kanggo anakku sing luar biasa!

Judhul menyang Compendium Blogware

Dadi… nalika Chris Baggott telpon saka Blogging Compendium lan ujar manawa ana kesempatan kanggo nggarap dheweke, aku seneng banget! Compendium Diwiwiti karo Chris lan aku kerja ing akhir minggu ing taun 2006.

Aku tetep manggon ing ExactTarget lan Ali Sales. Kepemimpinan Ali kanthi semangat Chris nggawe perusahaan kasebut dadi luar biasa Platform Blogging Perusahaan. Aku njaga hubungan sing raket karo perusahaan sajrone taun kepungkur lan penginjil babagan platform. Kita bubar nggawa firma hukum Bose McKinney udakara sewulan kepungkur lan dheweke wis ujar manawa dheweke wis nglaporake pamimpin Search Engine sing apik!

logo blogware putih150Dina Senen, aku tugas dadi Wakil Presiden Penginjilan Blogging ing Compendium. Aku bakal nglaporake Ali lan ngewangi kabeh tim lan klien kita kanggo mulang, nginjil, ngotomatisasi, nggabungake, lan liya-liyane. Tugasku yaiku mbantu ngatasi klien kanthi cepet lan mbantu supaya bisa nggunakake platform kanthi maksimal pengaruhe upaya pemasaran. Iki minangka posisi sing angel ditolak amarga kerjaku sawetara taun kepungkur. Aku uga bakal nggarap Circle ing Indy maneh, dadi aku yakin bakal nemoni akeh rekan lawas!

Kanggo mikir kabeh diwiwiti karo Pat Coyle lan kula maos Pacelathon Wuda sawetara taun kepungkur pancen apik tenan.

Kanthi mekaten, aku matur nuwun Robert Scoble lan Shel Israel kanggo nulis buku sing menehi inspirasi kanggo miwiti blogku dhewe lan ngowahi arah sing pengin daklakoni ing jagad pemasaran! Apa aku dadi jabatan ing Media Sosial sajrone krisis ekonomi paling ala ing sejarah negara kasebut kanthi volume kekuwatan media iki, apa ora?

19 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    Doug - wow! matur nuwun kanggo tembung sing apik. Bakat, semangat lan semangat sampeyan bakal kasedhiya ing Compendium - sugeng. Kontribusi penting sampeyan kanggo Patronpath nggawe pondasi sing bakal terus dibangun. Aku bakal kangen ngarsane sampeyan ing kantor, polah sampeyan sing asor, rasa musik sampeyan sing edan (!) Lan ngguyu sing nyenengake. Nindakake sampeyan ing Twitter, ora bakal ngganti obrolan jam makan siang sing apik! Ati-ati Doug.

  8. 8
  9. 9

    Kesepakatan apik Doug!

    Aku kelingan sampeyan nyritakake babagan keterlibatan sampeyan karo Compendium lan aku ngira iki bakal dadi platform sing apik kanggo sampeyan!

    Apik banget dirungokake sing pungkasane kayektenan!

  10. 10

    Sugeng Doug!

    Muni kaya pas banget kanggo sampeyan. Aku seneng kerjaan sampeyan ing wektu luang ing blog iki. Bakal seneng ndeleng kaya apa nalika sampeyan wis nggatekake.

  11. 11
  12. 12

    Salam sejatine kanggo sampeyan, Doug. Aku yakin sampeyan bakal sukses karo pertunjukan anyar lan aku seneng judhul anyar! (Nangkep apa sing wis sampeyan lakoni.)

  13. 13
  14. 14
  15. 15

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.