.NET Blogging Platform

Aku ora bisa nahan ngguyu nalika nyoba mriksa .NET Blogging Engine sing lagi wae dirilis:

.NET Blogging Platform

Aku kerja ing toko .NET, mula aku yakin pangembang bakal menehi kesulitan babagan sesuk iki. Aku mikir bakal tetep WordPress lan PHP / MySQL cukup suwe!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Aku ironis banget, aku ngerti. Ora sengaja aku mbusak sawetara file saka server web - file sing dudu aku dhewe. Pancen apik banget lan pancen pantes dibebasake, apamaneh amarga ana koran Denmark sing nerbitake artikel ing dina sing padha. Doh!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.