dotMailer EasyEditor: Seret banjur Selehake Ngowahi Email

kampanye editor gampang

Sawetara prekara sing bisa dadi luwih frustasi tinimbang nggawe template HTML email utawa nggarap pembangun template pihak katelu. Bayangake bisa tata letak, ngrancang, ngrancang ulang, lan ngatur template email sampeyan dhewe… tanpa katrampilan kodhe HTML utawa desain web. Iki persis apa dotMailer wis digawe karo EasyEditor.

Tambahan saka dotMailer's EasyEditor:

  • cepet ngimpor gambar sampeyan lan nggawe perpustakaan - Tetep teratur karo kabeh citra kampanye ing sak panggonan.
  • Tes olahpesen kampanye nganggo seret & selehake konten dinamis - Owahi lan atur kabeh konten dinamis langsung ing kampanye email.
  • Gampang nyelehake link nuduhake sosial - Cukup seret lan selehake lambang nuduhake sosial sing bisa dilacak ing template sampeyan.
  • cepet ngowahi ukuran kabeh - Reposisi, lan ganti ukuran elemen ing template sampeyan, ing sawetara detik.
  • Reposisi apa wae, ing endi wae - Menehi keluwesan lan kontrol lengkap babagan desain template sampeyan.
  • Gampang replikasi konten - Slash wektu sampeyan nyunting template kampanye email

dotMailer dilengkapi puluhan template sing wis dirancang sadurunge lan dioptimalake kanggo seluler lan sosial. Dheweke uga wis dibangun lan adat integrasi nganggo Facebook, Triggered Messaging, Movable Ink, Google Analytics, FastStats, Eclipse, Iris, Magiq, Myriad, ThankQ, Salesforce, Microsoft CRM, Act !, Magento lan Saleslogix.