Babagan sing kudu ditindakake lan aja ditindakake Merek Liburan miturut 99 Desain

liburan

Wengi-wengi meneng, para dreid wis garing, lan pelanggan mbukak dompet. Yen sampeyan bisa nggawe merek dadi bagean saka musim liburan kanthi cara sing alami lan apik banget, dheweke bakal ngelingi sampeyan ing Taun Anyar. Mangkene sawetara sing kudu ditindakake lan Aja ditindakake kanggo mbantu sampeyan nlusur musim iki.

Apa: njaga keaslian sampeyan

Yen stream media sosial khas sampeyan kalebu guyonan sing aneh, tweeting pesen sappy sing kebak seneng liburan bakal nyebabake para pamirsa minangka ganjil. Elingi merek sampeyan nalika ndeleng preinan. Slip mlebu kertu liburan yen sampeyan biasane komunikasi karo humor. Lan yen sampeyan njaga nada perusahaan sing serius sajrone taun, terusake sentimen tulus utawa humor peringkat G ing bahan liburan sampeyan.

Aja: ninggalake sapa wae

Senadyan apa sing bakal dipercaya dening Hallmark, ora kabeh wong ngrayakake Natal. Miturut Wadhuh Research, 92 persen warga Amerika nganakake preinan. Kajaba merek adhedhasar iman, tetep marketing preinan cukup umum supaya bisa narik kawigaten 100 persen pamirsa. Pariwara "dodolan liburan" tinimbang "Penjualan Natal," kirim kertu sing ngumumake "Seneng Kabeh" lan kirim pesen ing saluran media sosial sing ngrayakake saben liburan musim salju nalika teka.

Apa: menehi maneh

Pemberian amal bermanfaat kanggo karma lan garis dhasar sampeyan. Iki minangka cara kanggo nyelehake jeneng sampeyan menyang komunitas sampeyan lan nggawe karyawan kepenak kerja ing perusahaan sing layak.

Aja nyakup pariwara pariwara utawa penjualan ing preinan; iku angel lan transparan. Nanging sampeyan bisa nemokake cara supaya misi sampeyan dadi lancar karo menehi amal. Contone, perusahaan grafis bisa uga nawakake desain lan program cetak kanggo acara preinan komunitas lokal utawa mbukak kontes esai sing menehi layanan desain situs web gratis kanggo pengusaha sing lagi berjuang.

Lan melu karyawan sampeyan! Nyuwun idhe babagan cara mbantu masarakat nalika preinan. Sampeyan bisa uga nggunakake kulawarga mlarat lokal lan menehi hadiah lan panganan, utawa menehi karyawan mbayar dina kanggo mbayar hadiah bungkus kanggo amal lokal sing arep disebar.

Aja: go overboard

Burnout preinan pancen nyata. Akeh wong sing rumangsa kewalahan lan kesel nalika Desember mlaku. Aja ngebaki pelanggan kanthi ngelingake email utawa njaluk karyawan nyerah saben Setu kanggo nindakake kampanye amal. Lan kanggo kabeh sing suci, aja nganti karyawan nyambut gawe ing wayah wengi natal utawa wengi taun anyar yen sampeyan bisa mbantu. Bagéyan saka sukses perusahaan gumantung saka njaga karyawan sing apik.

Apa: ngirim kertu nyata

Nalika surat siput dadi cara dinosaurus, ngirim kertu nyata menehi sampeyan kesempatan kanggo metu saka paket kasebut lan nindakake pemasaran sethithik. Gawe kertu pop-up, kalebu puzzle tembung sing mbukak pesen preinan utawa kumpul kolase bocah-bocah karyawan lan kewan sing nganggo topi liburan. Kerajinan a pesen tartamtu babagan pelanggan lan bisnis sampeyan, utawa nawakake soko sing bisa digunakake para pamirsa. Kalebu kupon sing apik ing wulan Januari utawa magnet kulkas sing unik.

Aja: mbuwang pesta pincang

Yen sampeyan nggarap bisnis wong siji, saben wengi bisa dadi pesta kantor liburan. Nanging kanthi klompok sing luwih gedhe, mbuwang acara preinan bisa ngiyatake moral klompok - saupama wong pengin melu. Ngatur kegiatan sing ora konvensional, kayata game laser tag utawa bowling. Yen kabeh wong ing klompok sampeyan seneng ngombe, bukak pabrik bir utawa pabrik anggur lokal. Priksa manawa wong sing ora pengin melu kegiyatan isih bisa melu lan seneng dhewe.

Yen anggaran sampeyan mung bakal ngidini ruang istirahat, coba waca kabeh. Nanging, ayo karyawan metu sawetara jam luwih dhisik tinimbang sing biasane lan menehi kartu hadiah restoran. Sing pengin melu mangan bareng-bareng, lan sing liyane bisa ngrasakake luang.

Isih tekad nganakake pesta resmi ing kantor? Rencanakake ing wayah wengi Jumuah cedhak wulan Desember. Pesta minggu angel angel diatur kanggo wong tuwa sing sibuk, lan karyawan bisa uga duwe rencana liyane nalika pungkasan wulan.

Apa: macak papan sampeyan

Kaya Whos sing ana ing Whoville, nggawa dekorasi kanthi lengkap. Sampeyan bisa uga bakal kaget yen bakal luwih seneng nampani kantor sing ora sopan kanthi sawetara lampu twinkle tanduran warna-warni, lilin kayu lan kepingan salju sing kumrincet.

Bingung kenapa sampeyan repot-repot dekorasi yen para pelanggan ora biasane teka ing kantor sampeyan? Kirim foto dekorasi sampeyan ing saluran media sosial kanggo nuduhake semangat perayaan sampeyan. Sampeyan uga bisa njaluk pamirsa supaya teka kanthi ngatur panganan, sandhangan utawa drive hadiah. Menehi kupon cilik utawa tunjangan liyane kanggo ngganti drop-off sumbangan. Staff sampeyan bisa ngatasi kemasan lan pangiriman sumbangan, lan nalika pelanggan mlebu, dheweke bakal kepenak karo dekorasi lan bisa uga ndeleng layanan liyane sing bisa ditawakake.

Siji peringatan: Kajaba sampeyan mbukak layanan match, mistletoe ora duwe papan ing kantor.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.