Dos lan Aja Nggawe Pemasaran Konten

infographic marketing konten

Oke, iki cekikikan sampeyan awan. Nggunakake Meltwater Buzz, kita mung ndeleng infographic sing sederhana lan apik iki sing nyedhiyakake dhaptar priksa item sing apik sing kudu dielingi nalika ngembangake strategi pemasaran konten.

Salah sawijining aturan babagan blogging yaiku Aja nerbitake blog sing ditulis kanthi ala. Aku wis ndeleng akeh tulisan sing ala (ora topik, negesake pendapat minangka kasunyatan, omong kosong) sing isih duwe tata bahasa lan ejaan sing apik, mula aku percaya apa tegese blog sing ora apik ditulis. Kirimanku asring ditulis kanthi ora apik… nanging dakkira isih nduweni konten sing larang regane… grammarian lan ortographers sing bener? Miturut pendapat saya, regane konten sampeyan bisa ngalahake anggone nulis. Iku mung pendapatku amarga aku nyedhot tata basa lan ejaan, nanging.

Yen aku arep negesake manawa kabeh konten sampeyan kudu ditulis kanthi tliti, aku bisa uga duwe masalah nyata babagan infographic iki. Infographic diarani Pemasaran Konten Wis lan Aja. Sanajan ora ngerti basa Inggris, aku nggawe dobel kaping pindho ing judhul kasebut. Kudune ora dadi Dos lan Aja Nggawe Pemasaran Konten?

konten-marketing-seo

2 Komentar

  1. 1

    Tips apik tenan Doug! Sampeyan mancep maneh .. Aku pancen wis maca informatif banget .. Thanks for sharing!

  2. 2

    Hei Douglas, matur nuwun kanggo nuduhake. Iki minangka infographic sing apik banget, kanthi tips sing migunani banget. Aku malah ora weruh typo ing judhul, nganti aku maca komentar sampeyan ing kiriman 🙂 Lan sampeyan bener, mesthine "Dos".

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.