Pemasaran ing Pasar Real Estate Kasar

Nyambungake Agen Real Estate kanggo Pembeli OmahNggunakake teknologi online minangka a medium kanggo perdagangan minangka ceruk sing saya akeh. Pelanggan dadi luwih cerdas babagan nggunakake media sosial kanggo mbantu ndidik awake dhewe babagan keputusan tuku.

Kanthi pasar omah ing kene lan ing dumps nasional, wajar yen agen Real Estate lan konsumen sing pengin tuku wis wiwit nggunakake Internet kanggo nggawe prabédan. Aku wis tuku lan adol omah-omah ing jaman mbiyen lan sadhar yen golek agen sing bener minangka keputusan paling apik sing wis digawe! Ngirit kulawarga kula ewonan dolar lan nggawe kabeh gampang.

DoorFly minangka pasar ing endi agen real estate sing terkenal njaluk kesempatan kanggo nggarap para pembeli omah. Pelanggan ketemu agen real estate terdaftar sing sukses sing mbantu proses tuku omah lan bakal menehi potongan harga.


Klik liwat postingan iki yen ora ndeleng video kasebut cara kerjane DoorFly!

Sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan carane ide iki ngasilake ing blog DoorFly. Sing paling penting babagan DoorFly yaiku nyedhiyakake para pembeli omah lan agen real estate. Ing pasar sing angel iki, aku yakin manawa medium sing bisa nyambungake wong loro kasebut dikarepake!

Aku kudu ketemu karo tim DoorFly sajrone sawetara wulan kepungkur lan dheweke seneng banget babagan bisnis lan kesempatan kanggo nyepetake kesenjangan iki ing industri real estate! Aku ngarep-arep ndeleng wiwitan sing enom diwiwiti!

Indianapolis kayane dadi pasar wiwitan sing apik kanggo teknologi Real Estate! Bebarengan karo DoorFly, uga ana:

  • URBaCS - URBaCS minangka aplikasi foto adhedhasar web sing digunakake pamilik omah kanggo nuduhake pengalaman bangunan karo kanca lan anggota kulawarga.
  • Nyambung SMS Real Estate Seluler - Alat generasi timbal inovatif sing nggunakake olahpesen teks lan nomer bebas pulsa kanggo mesthekake informasi omah mesthi kasedhiya kanggo calon pembeli.

Saben perusahaan duwe macem-macem ceruk ing Real Estate, nanging kabeh duwe solusi unik ing pasar sing bisa nulungi dodolan ing omah!

3 Komentar

  1. 1

    Cukup supaya adil - Aku mriksa Doorfly kanggo ndeleng apa sing ditawakake. Saiki, ing Indiana, dheweke duwe 6 agen sing nawarake siji pembeli. Sing tuku pengin tuku omah kanthi rega $ 40,000 lan tawaran paling dhuwur yaiku $ 500., sing dakkira tegese agen pelamar paling dhuwur gelem rebate utawa menehi maneh $ 500. komisi sing.

    Masalah sing daklakoni, yaiku agen sing ora ngerti apa sing bakal dadi komisine.

    Pengungkapan: Komisi ora disetel lan bisa dirundingake.

    Aku wis ndeleng akeh omah duweke bank sing nawakake komisi jumlah dolar. Ing kasus iki, umpamane dheweke nawakake 3% utawa $ 1200.00. Bisa uga, dheweke mung nawakake $ 1000.00. Ing kasus kasebut, agen kasebut nyerah meh setengah saka komisi kasebut tanpa ngerti babagan pirang-pirang jam sing bakal diinvestasikan. Aku ora yakin yen investasi wektu utawa keahlian profesional sing wicaksana.

    Aku bakal njamin agen pembeli sing apik bisa negosiasi kesepakatan sing luwih apik kanggo klien tinimbang $ 500. komisi utawa malah 50% komisi kanthi $ 300,000. omah Ora mesthi babagan dhuwit - nanging layanan lan keahlian sing dikarepake.

    Contone - apa sing aku negosiasi 3% kanggo nutup biaya lan bagean sing digunakake kanggo tuku suku bunga nganti .5%. Ing omah sing regane $ 40,000 iki, aku wis ngirit kliwat $ 200.00 setaun mung kanggo kepentingan.

    Ana akeh banget conto cara nglindhungi lan ningkatake minat klien sampeyan babagan transaksi real estate supaya bisa dileksanakake ing kene, nanging matur nuwun amarga wis menehi 2 sen. 🙂

    • 2

      Umpan balik sing apik, Paula!

      DoorFly saiki langsung ngomong langsung metu saka lemah, wong-wong sing apik ing kana wis ngluncurake iki nalika makarya kanthi lengkap - pancen apik banget nanging butuh wektu suwe kanggo nggawe akeh uap.

      Aku seneng banget ngrekrut agen, lan kaya daya saing lan pilihan sing kasedhiya ing pasar. Aku ora ngira DoorFly pemasaran kabeh ing sisih bid - babagan nyambungake agen sing bener menyang pembeli sing pas kanggo omah sing pas.

      Kayane model sing apik. Nyedhiyakake pilihan kanggo para konsumen lan agen sing bisa nyambung menyang pembeli anyar - saiki uga langka!

      Sugeng Preinan lan matur nuwun kanggo masukan!

  2. 3

    Doug,
    Matur nuwun kanggo link katresnan. Kita seneng banget babagan 2009 amarga pungkasane kita ndeleng para tukang omah mlebu ing arena media sosial. Akeh tukang bangunan wiwit blog, tweet lan nggunakake situs kaya Facebook lan Flickr. Sanajan 2009 umume bakal slamet ing babagan penjualan omah anyar sing dikarepake bisa ndeleng para tukang bangunan terus nggayuh media anyar.

    Merry Christmas!

    -Yayson

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.