Pemasaran ing Pasar Real Estate Kasar

Nyambungake Agen Real Estate kanggo Pembeli OmahNggunakake teknologi online minangka a medium kanggo perdagangan minangka ceruk sing saya akeh. Pelanggan dadi luwih cerdas babagan nggunakake media sosial kanggo mbantu ndidik awake dhewe babagan keputusan tuku.

Kanthi pasar omah ing kene lan ing dumps nasional, wajar yen agen Real Estate lan konsumen sing pengin tuku wis wiwit nggunakake Internet kanggo nggawe prabédan. Aku wis tuku lan adol omah ing jaman mbiyen lan sadhar yen golek agen sing bener minangka keputusan paling apik sing wis digawe! Ngirit kulawarga kula ewonan dolar lan nggawe kabeh gampang banget.

DoorFly minangka pasar ing endi agen real estate sing terkenal njaluk kesempatan kanggo nggarap para pembeli omah. Pelanggan ketemu agen real estate terdaftar sing sukses sing mbantu proses tuku omah lan bakal menehi potongan harga.


Klik liwat postingan iki yen ora ndeleng video kasebut cara kerjane DoorFly!

Sampeyan bisa maca luwih lengkap babagan carane ide iki ngasilake ing blog DoorFly. Sing paling penting babagan DoorFly yaiku nyedhiyakake para pembeli omah lan agen real estate. Ing pasar sing angel iki, aku yakin manawa medium sing bisa nyambungake wong loro kasebut dikarepake!

Aku kudu ketemu karo tim DoorFly sajrone sawetara wulan kepungkur lan dheweke seneng banget babagan bisnis lan kesempatan kanggo nyepetake kesenjangan iki ing industri real estate! Aku ngarep-arep ndeleng wiwitan sing enom diwiwiti!

Indianapolis kayane dadi pasar wiwitan sing apik kanggo teknologi Real Estate! Bebarengan karo DoorFly, uga ana:

  • URBaCS - URBaCS minangka aplikasi foto adhedhasar web sing digunakake pamilik omah kanggo nuduhake pengalaman bangunan karo kanca lan anggota kulawarga.
  • Nyambung SMS Real Estate Seluler - Alat generasi timbal inovatif sing nggunakake olahpesen teks lan nomer bebas pulsa kanggo mesthekake informasi omah mesthi kasedhiya kanggo calon pembeli.

Saben perusahaan duwe macem-macem ceruk ing Real Estate, nanging kabeh duwe solusi unik ing pasar sing bisa nulungi dodolan ing omah!