Iki dudu Strategi Pemasaran Influencer, Stop It!

mandheg

Ana akeh swara ing media sosial, mula angel dijaga. Aku seneng banget yen aku duwe pengikut online kanthi gedhe lan aku nyoba melu lan nanggapi sapa wae sing njaluk panjaluk. Nalika dadi perusahaan sing sadurunge wis komunikasi, aku luwih milih wektu lan nanggepi sing cocog.

Ngandika, ana strategi jahat sing diwiwiti kanthi online sing nggunakake wektu langsung ing pesen langsung lan pesen sing ditarget. Perusahaan nerbitake panjaluk khusus kanggo aku kaya ing ngisor iki supaya aku bisa nanggapi utawa nuduhake karo pamirsa. Aku ora yakin manawa otomatis utawa kurate tangan, nanging ngganggu - lan aku menehi ngerti.

Mangkene conto ing ngisor iki. Iki uga entuk ton saka macem-macem perusahaan liwat pesen langsung lan email uga. Aku wis ngilangi jeneng agensi amarga dheweke asring nggayuh konten sing cocog karo pamirsa. Tweet iki ing ngisor iki; Nanging, dudu salah sawijining pesen. Aku ora ngobrol babagan Snapchat, ora njaluk saran sapa wae babagan Snapchat, lan aku ora peduli karo Snapchat fitur paling anyar.

 

Promosi Tweet Sosial lan PR

Napa Strategi Influencer Iki Nggegirisi?

Iki minangka pemikat perhatian pribadi lan langsung sing narik kawigaten saka karya liyane. Nelpon email minangka salah sawijining perkara, aku bisa maneh mriksa wektuku dhewe lan nanggapi utawa mbusak yen prelu. Iki analogi (realistis):

  • Skenario A: Aku lagi lungguh ing meja kerja, lan lapangan email akeh mlebu. Bebarengan karo nada pesen liyane saka klien lan prospek. Ora ana pangirim sing ngira aku bakal nanggepi sanalika. Nalika entuk kasempatan mriksa email, aku mriksa lan menehi respon.
  • Skenario B: Aku lagi lungguh ing mejaku kerja, lan sampeyan ngganggu aku, takon apa aku tertarik karo topik sing durung tau dakkandhakake karo sampeyan. Saiki, umume wong sing ngganggu aku duwe prekara sing penting kanggo takon, yen waktune terkenal lan siji-sijine sumber sing langka. Dheweke ora mung mlaku-mlaku.

Jinis penargetan iki ngilangi regane wektu lan nggawa aku adoh saka wong sing pengin ngomong karo aku utawa butuh pitulunganku.

Yen sampeyan mikir iki minangka strategi pemasaran influencer sing bener - nggayuh lan ngganggu aku sedina muput - sampeyan salah. Nyuwun menghormati wekdal kula. Yen sampeyan pengin nyedhaki aku pribadi ing media sosial, tindakake nalika mbukak lawang obrolan kasebut. Yen ora, cukup pesenake pesen sampeyan kanthi normal - tanpa menehi tandha kula kanthi pribadi.

Kanggo nggarap pengaruh, sampeyan kudu nggawe hubungan karo kita. Aku kudu percaya manawa sampeyan ngupaya entuk bathi lan ora bakal mbebayani tumrap pandherekku. Iki yaiku dudu strategi pemasaran influencer.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.