Aja Ilang Suara

robot

Garing

Aku nampa umpan balik saka sawetara wong sing kiriman pungkasan Garing. Aku ora bakal mbantah babagan iki - kita wis sibuk nindakake panelitian babagan fitur lan fitur pungkasan. Kayane luwih jero nalika nindakake riset, mula kita bakal angel nulis kiriman ringkes sing nggawe keadilan platform nanging tetep njamin swarane sampeyan keprungu.

Kanca iki minangka pembaca blog sing seneng banget, lan uga nulis, mula aku ngrungokake lan aku bakal ngowahi. Kanthi saben kiriman, aku bakal nambah warna pacelathon karo sampeyan. Martech Zone njupuk pandangan sing optimis banget babagan teknologi bisa ngrewangi para pemasar. Sing ironis yaiku aku ora optimis. Aku rumangsa lapangan alat sing bisa mbantu kita jembar lan tipis - kanthi luwih akeh kesempatan kanggo sistem pemasaran lintas-saluran sing mbantu kita nglumpuk, ngukur lan ngoptimalake komunikasi karo prospek lan pelanggan.

Kita uga mikir babagan nambah swara Martech Zone. Aku mikir ana kesempatan kanggo nambah pikiran marketing utawa teknologi sing hebat sing ana ing sekitar pusat pemasaran utama ing New York, Boston, utawa San Francisco. Yen sampeyan panulis teknologi ... utamane sing duwe humor, luwih becik ngomong karo sampeyan. Panelusuran kita nganti saiki durung ngasilake akeh petunjuk.

Bali ing trek…

Konten ora kudu ditulis mung kanggo nulis isi. Sampeyan bisa uga sok dong mirsani manawa konten kita ebbs lan aliran. Sawetara iku amarga beban kerja, nanging asring banget, mung prekara sing ora ana sing penting diucapake. Kita pengin saben postingan blog kanggo mbantu para pemasar. Saben postingan.

Uga, kita wis ngembangake swara nganggo podcast, program email lan video. Kita wis gabung karo tim Edge Radio Web kanggo ngasilake acara radio profesional (ditayangke kanthi lokal) diiringi video sing apik. Priksa manawa sampeyan kudu nyetel - sampeyan bisa ngakses liwat iPhone app, iTunes, Stitcher lan youtube.

Aku ora yakin sapa sing nulis istilah "media sosial", nanging brilian. Konten minangka media ... nanging konten tanpa swara ora sosial, iku mung media. Aja nganti ilang swarane. Tetep dadi sosial.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.