Aja Nyalahake WordPress

migrasi mindhah wordpress

90,000 peretas nyoba njaluk instalasi WordPress sampeyan saiki. Iki statistik konyol nanging uga nuduhake popularitas sistem manajemen konten sing paling populer ing donya. Sanajan cukup agnostik babagan sistem manajemen konten, kita duwe rasa hormat sing jero lan jero banget kanggo WordPress lan ndhukung sebagian besar instalasi klien kasebut.

Aku ora mesthi setuju karo pangadeg WordPress sing umume nolak perhatian kanggo masalah keamanan karo CMS. Nalika wong bisa ngganti login administratif saka admin, entuk manfaat paling gedhe saka WordPress yaiku instal 1-klik. Yen sampeyan pengin nggawe login, luwih saka 1 klik!

Kajaba iku, aku ora seneng kasunyatan manawa layar mlebu minangka jalur kode keras sing ora bisa diowahi. Aku percaya bakal gampang banget yen WordPress ngidini jalur khusus.

Ngandika, agensi apa wae sing nggawe lan ndhukung situs WordPress duwe mayoritas tanggung jawab ing tangane. Kita dadi tuan rumah kabeh klien Flywheel amarga dheweke nindakake tugas sing apik kanggo ngawasi keamanan lan njamin sandhi sing luwih kuwat. Uga, Flywheel mbutuhake sampeyan nggunakake login liyane saka admin nalika sampeyan nggawe conto WordPress karo dheweke.

Kita duwe klien liyane sing nemoni masalah parah karo WordPress… bug, masalah kinerja, lan administrasi sing angel. Nanging, kabeh iki dudu masalah WordPress. Dheweke lagi Masalah pangembang WordPress. Salah sawijining klien yaiku platform proposal penjualan - lan duwe sawetara konten sing disesuaikan banget ing saindenging situs. Dirancang dening agensi liyane, administrasi kaca kasebut cukup gampang nggunakake sawetara lapangan khusus:

maju-adat-lapangan

nggunakake Advanced Custom Fields, Forms Gravity lan sawetara pangembangan tema sing apik, DK New Media bisa mbangun kabeh situs staf kanggo klien. Kerjane tanpa cacat lan staf kasebut ujar manawa pamrentahan iku ngimpi.

mitra-pegawe

Situs WordPress lan keamanan WordPress sampeyan mung apik karo infrastruktur sing dibangun lan apik kanggo pangembangan tema lan plugin sing sampeyan lebokake. Aja nyalahake WordPress… golek pangembang anyar lan papan anyar kanggo dadi hoste!

8 Komentar

  1. 1

    Kita ora bisa bali maneh menyang produsen platform lan ujar "Sampeyan salah iki kelakon."

    Aku setuju manawa ana sawetara bolongan keamanan sing durung nate ditangani WP, lan aku pengin nginstal 1 klik. Nanging, aku luwih seneng situs sing aman, mula aku bakal njupuk langkah ekstra kasebut. Kesalahanku yaiku sanajan aku nggawe akun admin anyar nganggo jeneng panganggo anyar, aku ora mbusak akun admin lawas. Iki ngidini situsku diretas.

    Ngelingi perkara kasebut dadi gampang amarga kita dipercaya karo para platform, nanging tanggung jawab kita dadi penjaga gerbang situs kita dhewe. Kita kudu nguatake kerajaan kaya saiki.

    Posting gedhe.

  2. 2

    “Kajaba iku, aku ora seneng kasunyatan manawa layar mlebu minangka jalur kode keras sing ora bisa diowahi. Aku percaya bakal gampang banget yen WordPress ngidini dalan sing dikepengini. ” Aku ora bisa setuju karo sampeyan luwih akeh. Kasunyatan manawa layar mlebu minangka jalur sing wis kode hard - admin / wp-admin - lan sampeyan ora bisa ngganti, miturut pendapatku, nyuda karya para peretas sing nyoba mlebu ing blog sampeyan. Matur nuwun kanggo nulis artikel iki, ana akeh prekara sing aku setuju banget, Douglas.

  3. 3
  4. 5

    "… Mupangate paling gedhe saka WordPress yaiku instal 1-klik". Sampeyan ora temenan tegese, ta? Nanging, aku setuju banget karo sisa artikel, lan utamane setuju manawa kita dadi agensi, perusahaan hosting lan pangembang kanggo nindakake tugas sing luwih apik kanggo ngamanake CMS (gratis) sing ngasilake dhuwit kabeh ing 10 pungkasan. taun.

    • 6

      Instalasi 1-klik lan kemudahan pangopènan sing terus maju yaiku apa sing njeblug tuwuhing WordPress. Aku ora ujar manawa iku mung bathi - ana atusan liyane. Nanging ana akeh sistem CMS gratis liyane sing ora ana instalasi sederhana sing ditindakake WordPress ... nalika wong ora bisa ngatur, dheweke ngeculake.

      • 7

        Aku ngerti apa sing sampeyan ucapake, nanging 1-klik dudu fitur WordPress, iku fitur akun hosting. WP misuwur amarga instal 5 menit, dudu instal 1 klik. Instal 5 menit sing ngidini sampeyan milih jeneng pangguna wiwit versi 3.0. Host bisa kanthi gampang ngganti skrip Instal WP 1 klik kanggo nggawe jeneng panganggo admin luwih aman.

        WP wis bledosan amarga komunitas sing ndukung tekan massa kritis, sawijining tindakan CMS liyane sing gagal ditindakake. Kemudahan panginstalan lan pangopènan sing aktif mesthi wae duwe peranan penting, nanging ana sawetara faktor sing duwe pengaruh sing luwih gedhe tinimbang sing (kayata ana jinis posting khusus).

        Titik liyane sing kudu digawe yaiku ora ana 90,000 peretas sing nyoba nginstal instalasi WP sing dikenal. Kuwi rada salah gambaran. 90,000 alamat IP ora meh padha karo 90,000 peretas, sing bisa nggawe karusakan luwih gampang tinimbang botnet.

        Secara umum, aku setuju karo sing sampeyan ucapake. Kita kudu njupuk langkah-langkah kanggo ngamanake WP yen bakal menehi solusi kanggo klien. Entuk Instal WP sampeyan disusupi lan disalahake ing produk inti kaya virus ing PC lan nyalahake Microsoft ora duwe keamanan. Kita kudu ati-ati utawa bakal entuk opsi keamanan sing ora pengin ditambahake ing produk dhasar.

  5. 8

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.