Aja Punk, dadi Hunk lan Chunk Konten Sampeyan

potongan isi

sing stunk, nuwun sewu! Muga-muga, iki dadi perhatian sampeyan. Dan Zarrella duwe kiriman apik babagan chunking konten sampeyan. Aku mbaleni sawetara saran lan mbuwang sethithik saranku.

Chunkless:

Ana akeh riset babagan prilaku pengunjung web lan cara maca lan nyebrang artikel lan kaca ing browser web. Cara umum kanggo pengunjung web yaiku maca data utawa judhul ing bongkahan tinimbang maca artikel ing ndhuwur. Secara pribadi, aku wis berjuang nulis kanthi cara iki, nanging aku terus nyoba. Misahake potongan konten kanthi judhul sing bisa dicithak, beda warna, utawa ukurane luwih gedhe supaya pengunjung bisa cepet-cepet mindhai konten sampeyan. Kajaba iku, misahake paragraf sampeyan supaya pangguna bisa cepet mindhai, kadang mlumpat saka ukara pambuka nganti ukara pambuka tinimbang maca kabeh rincian ing antarane.

Apa sampeyan entuk kabeh iku?

Mungkin… bisa uga ora! Sampeyan bisa uga mlumpat langsung menyang iki cuwilan. Tulis artikel lan kiriman sampeyan kanthi cara tartamtu supaya luwih gampang navigasi lan pemahaman:

  1. Gunakake Teks Kandel - pancen misuwur, ya?
  2. Gunakake Subheadings - Subheadings ngidini wong bisa cepet mindhai konten.
  3. Gunakake Jarak Paragraf - jarak misahake konten lan ngidini pengunjung maca kalimat pambuka kanthi cepet.
  4. Gunakake Dhaptar Bullet lan Nomer - iki diatur lan gampang diwaca.
  5. Tulis 5 nganti 10 potongan - coba wates loro lan tetep konsisten karo jumlah paragraf (yaiku potongan) ing konten sampeyan. Konsistensi bakal mbantu nyegah pamaca amarga sampeyan wis ngarepake pamaca.

Sengaja aku ora nggotong separo pertama topik iki, lan nuduhake, bener? Kemungkinan sampeyan ora maca paragraf lengkap.

Ora mung kanggo blog!

Aku salah kaya wong sing ora tipis, nanging aku bakal luwih angel ngupayakake. Sampeyan uga kudu… dadi situs web utawa blog sampeyan, pengunjung bakal tetep nyimpen luwih akeh babagan situs sampeyan lan artikel kasebut tinimbang yen sampeyan ora nggawe potongan. Nalika ngelingi luwih akeh, dheweke bakal bali maneh!

2 Komentar

  1. 1

    Doug, saran sing apik, aku nggunakake headline ing subyek kanggo para pejabat utama amarga aku ngerti manawa kurang wektu lan bisa mutusake manawa suratku cocog karo wektu

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.