Don Draper Kutipan Kawicaksanan Marketing

kutipan draper

Aku durung maca sapa penulise Men mad, nanging ora ana sangsi manawa dheweke duwe sawetara staf sing makarya ing industri pemasaran. Aku mikir dheweke kudu nyimpen kabeh babagan industri wiwit pirang-pirang taun lan disimpen kanggo karakter sing hebat sing dimainake dening Jon Hamm.

Ing ngisor iki sawetara sing paling disenengi Kutipan Don Draper:

Wong ngandhani sapa sejatine, nanging kita ora nggatekake amarga kita pengin dheweke dadi kaya sing dikarepake.

Wong pengin dikandhani apa sing kudu ditindakake supaya dheweke ngrungokake sapa wae.

Sampeyan produk. Sampeyan kroso mergo. Sing adol. Dudu dheweke. Ora jinis. Dheweke ora bisa nindakake apa sing kita lakoni, lan dheweke sengit marang kita.

Iklan adhedhasar siji perkara, yaiku rasa seneng. Lan sampeyan ngerti apa kabahagiaan kasebut? Kabegjan mambu mobil anyar. Iku bebas saka wedi. Papan reklame ing pinggir dalan sing njerit njamin manawa apa wae sing sampeyan lakoni ora apa-apa. Sampeyan ora apa-apa.

Infographic sing apik iki, Don Draper Wayahe Kawicaksanan Pemasaran yaiku saka Media Anyar Anyar.

Kutipan Don Draper

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.