Endi Tombol Sabanjure?

sabanjuré

Kagunaane minangka ilmu, nanging sawetara intine. Aku elinga duwe akeh argumentasi karo wong babagan kegunaan nalika kerja dadi Manajer Produk. Ana sawetara perkara sing diwenehake - kayata carane mripat nglacak ing layar (kiwa menyang tengen), kepiye cara mudhun, lan kepiye tumindak ing sisih tengen ngisor.

Ora akeh ilmu sing melu, sawetara perkara kasebut kalebu naluri, lan sawetara sing biasane adhedhasar tren navigasi online sadurunge.

Wengi iki kita duwe kanca kanca putrine, dadi aku mutusake pesen online Dominos. Situs web anyar kasebut cukup zippy - kayane kabeh Jawa. Mripat kanthi grafis, lan cepet banget. Iku luwih apik tinimbang Pizza Hut utawa Papa John… lan bisa digunakake, ora kaya Donato.

Re: Donato: Pirang wulan mengko lan aku mikir wis nyoba sawetara rolas ing endi aku ora bisa pesen amarga alon utawa amarga layar kesalahan NET sing akeh banget.

Nanging aku nemokake siji masalah sing ora jelas babagan kegunaan situs. Priksa layar iki lan bayangake manawa sampeyan ngisi:
Dominos Pizza Langkah 1
Sawise ngisi informasi sampeyan, mripatmu nglacak - lan ngarepake - supaya maju menyang layar sabanjure kanthi ngeklik ing sisih tengen. Aku kudu nggoleki sedhela sadurunge nemokake tombol sabanjure. Kawigatene dakpikir karo tombol Kupon lan lapangan ing sisih tengen, mula aku angel nemokake.

Siji pangowahan sing gampang bisa nggawe kaca iki luwih gampang lan, saya yakin bisa nambah konversi pelanggan:
Dominos Pizza Sabanjure

Mung ngalihake tombol ing sisih tengen, sing mripatku ngarep-arep bisa nglacak, bakal bisa dandan ing antarmuka sing apik banget. Aku uga bakal nemokake warna anyar, bisa uga ijo, kanggo menehi isyarat visual sajrone aplikasi nganti wong kasebut rampung. Posisi, warna, lan kaunggulan sing konsisten bakal nyedhiyakake pengalaman mulus sing bakal nggawa pangguna liwat situs kasebut.

Saliyane anyar ing situs Dominos yaiku Pizza Tracker:
Dominos Pizza Tracker

Babagan sing lucu yaiku saben bagean ilang lan metu… kanthi bagean 5 (pangiriman) minangka bagean paling gedhe. Kanthi tembung liyane, Dominos mung bisa nggawe file flash 30 menit kanthi jangkauan sing cukup kanggo nampung +/- 15 menit (kira-kira). Iki gimik ... nanging bisa digunakake.

Ana sawetara interaksi asli ing kaca - jeneng driver pangiriman kasedhiya ing kene kanggo menehi saran lan rating langsung. Apik tenan!

5 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Ora mung bisa nemokake tombol "Sabanjure", nalika nggoleki, aku ora bisa mandheg nggambar mripat menyang tombol "KUPON ONLINE" sing mencolot. Yen sampeyan bakal ngganggu lokasi tombol / link Sabanjure, aja digali luwih jero kanthi nyakup tombol abang raksasa ing papan liya.

  3. 4
  4. 5

    Aku sejatine duwe sawetara info babagan iki lan Tracker nyata - tombol kanggo sistem pesenan internal Domino sing digunakake kanggo nglacak efisiensi. Bener akurat +/- 40 detik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.