Ana apa? Wonten pundi? Piye carane Strategi Pemasaran Web

nyimpen

Nalika sampeyan arep mbukak toko, sampeyan mutusake ing endi nyimpen, apa sing kudu dilebokake ing toko, lan kepiye cara supaya wong-wong padha menyang. Mbukak situs web, preduli utawa ora minangka pendirian ritel, mbutuhake strategi sing padha:

  • Apa sing bakal ana ing situs web sampeyan?
  • Ngendi situs web sampeyan?
  • Kepiye carane wong bisa nemokake?
  • Kepiye sampeyan bisa njaga?

Apa sing bakal kedadeyan ing situs web sampeyan?

Tas PradaPracaya utawa ora, ana rong kunci kanggo nyimpen toko. Umume wong nggatekake sing paling penting, sing dituku. Sing nomer loro ora pati jelas. Yaiku sing diomongake wong. Tuladhane? Aku kerep dadi warung kopi lokal. Dheweke duwe kabeh kekarepan kopi - lingkungan sing santai, staf gedhe, wong sing apik lan panganan sing enak.

Warung kopi nawakake barang liyane, sing umume diajak. Dheweke nawakake musik langsung ing dina Jumuah lan Setu. Dheweke duwe kriya sing apik ing saben tembok sing bisa dituku pengunjung. Lan dheweke duwe akeh ruang kanggo rombongan kanggo dikunjungi lan ketemu - mula dheweke nganakake rapat Chamber of Commerce, Pembuat Uji, Grup Gréja, Wengi Puisi, lsp

Warung kopine apik tenan! Kopi dhewe bakal njaga bisnis sing diduweni - nanging tanpa anggaran pariwara, item liyane sing mbantu entuk pelanggan anyar. Makane bisnis terus berkembang sawise setaun.

Situs web sampeyan bisa uga duwe konten sing apik, kaya kopi sing nggawe kopi sing apik banget. Nanging ora ateges ana sing teka! Ana sawetara strategi kanggo nulungi bisnis sing kudu digunakake:

  1. Nggoleki cara liya kanggo nggawe marketing tembung saka mulut ... menehi komentar ing situs liyane, kampanye virus, umum ngomong, kertu bisnis blog, melu jaringan sosial, sosial menehi tetenger, ngubungake menyang situs liyane (promosi lintas).

Endi situs sampeyan? Wujudipun kados pundi? Kepiye carane wong nemokake?

Nalika mbukak toko, sing terakhir sampeyan lakoni yaiku nggawe sawetara mil saka dalan gedhe lan mbukak bangunan sing ora apik. Sampeyan kudu posisi toko ing endi sing diarepake wong lan ing papan sing bisa ditemokake wong liya.

Toko Prada

Sampeyan uga pengin mbukak toko sing kepenak lan pengin dikunjungi wong liya. Ana toko komputer ing dalan sing dak liwat, nanging ora nate mlebu. Interioré katon kaya lemari panyimpenan kanthi peralatan sing kasebar ing endi-endi. Nanging nalika mlebu ing Best Buy, aku ora bisa ngindhari tembok televisi layar datar saben-saben. Aku seneng ngunjungi Best Buy kaya seneng blanja ing kana amarga estetika.

Kunjungan pertama sampeyan menyang toko kopi lan ngerti yen sampeyan ora ana ing Starbucks. Ana warna-warna cerah, pirang-pirang karya seni, lan stasiun barista ngadhepi para pelanggan nalika mlebu. Stasiun kasebut uga dununge adoh saka lawang ngarep, mula masarakat duwe wektu kanggo ndeleng sapa sing ana ing toko lan mutusake pesenane. Dudu a baris produksi toko sing dirancang kanggo mlayu mlebu lan metu.

Ana sawetara strategi kanggo lokasi situs lan tata letak sing kudu dipikirake.

  1. Ngrancang lan ngetrapake strategi mesin telusuran supaya masarakat bisa nemokake situs sampeyan. Iki ora ateges pariwara mbayar saben klik - nanging tegese ndhaptar situs kanthi Mesin Panelusur, masang a robots.txt ngajukake kanggo mbukak bot telusuran, lan makaryakke sitemaps kanggo nyedhiyakake skema navigasi kanggo mesin telusuran nganggo situs, ngabari mesin telusuran nalika sampeyan nggawe pangowahan, lan nulis konten sing ramah mesin telusuran.
  2. Pilih jeneng domain sing apik. Yaiku domain sing gampang dielingi wong, ekstensi .com (sing isih penting saiki), lan ora duwe hyphenation. Wong bakal ngelingi yourstore.com, nanging ora bakal ngelingi bot-r-us.info. Kadhangkala domain paling apik yaiku tembung kunci sing sampeyan goleki. Siji conto: blogku bakal luwih apik ing rangking SEO yen jeneng domain kasebut ana 'pemasaran' utawa 'teknologi'.
  3. Estetika situs kasebut. Tata letak lan tema situs sampeyan kudu nggambarake profesionalisme lan sikap sing pengin digambarake. Biyen aku ora ngandel babagan iki - kabeh isine. Aku salah. Situs sing luwih gedhe lagi entuk lalu lintas kanthi Desain anyar. Pengin mbukak situs Web 2.0? Priksa manawa katon kaya situs Web 2.0!

Kepiye supaya wong tetep ana ing situs sampeyan lan bali?

PradaSampeyan jenenge kanthi bener, sampeyan wis duwe barang dagangan sing pas, sampeyan wis crita babagan wong-wong mau… wis wiwit teka, nanging kepiye carane njaga? Yen sampeyan ora duwe cukup isi lan strategi supaya wong bali maneh, sampeyan bakal nglampahi kabeh wektu kanggo golek pengunjung anyar tinimbang tetep njaga sing duwe.

  1. Konten sing apik lan apik sing dadi minat para pamiarsa bakal terus bali.
  2. Apa situs sampeyan duwe RSS pakan? RSS ora mung sawetara teknologi sing apik, nanging strategi retensi sing apik. Sanajan ana wong sing durung suwe bali menyang situs sampeyan, dheweke bisa uga kesandhung ing feed nalika semana - bisa uga nalika menehi apa sing digoleki!
  3. Apa situs sampeyan duwe opsi langganan Email? Maneh, iki minangka alat retensi sing apik, ngabari prospek utawa klien sing wis kasengsem sing wis nuduhake minat (kanthi milih email).

Ana sing istiméwa mesthi. Aku sejatine nggunakake pilihan Prada ing kene amarga aku nemokake artikel ing toko Prada ing tengah-tengah ... Aku kira lokasi sing elek bisa uga dadi kampanye virus sing apik saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.