Domain Diganti dadi Marketingtechblog.com

irung

irungIki bisa uga googlecide… Utawa blogocide, kita bakal ndeleng. Aku wingi nulis yen aku kudune ora nggunakake jenengku dadi jeneng domainku.

Oalah, sampeyan bakal sok dong mirsani wiwit dina iki yen aku wis resmi ngganti domain situs saka dknewmedia.com dadi martech.zone. Aku bakal nerusake URL sajrone 6 wulan mbesuk nganti lalu lintas menyang dknewmedia.com mati, banjur dakkundur kabeh.

Aku bakal menehi katrangan babagan transisi kasebut sing angel. Muga-muga kabeh bisa sukses!

Catetan: Iki ora bakal duwe pengaruh yen sampeyan langganan liwat email utawa RSS.

9 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Anggere sampeyan nindakake 301 pangalihan kanthi bener, ora bakal dadi masalah ing babagan Google-icide. Nanging, aku ora ngerti alesan kenapa pensiun DouglasKarr.com. Yen sampeyan 301 pangalihan kabeh menyang URL sing cocog, sampeyan bakal tetep jus link anggere link mlebu DouglasKarr.com ana (sing bakal selawase).

  3. 3
  4. 4
  5. 5

    Aku mikir iki pamindhahan sing cerdas Doug. Jeneng domain anyar luwih cocog karo niche sing ditargetake, lan kaya sing diarani Willy ing ndhuwur, yen sampeyan wis nyetel 301 pangalihan pangalihan kanthi bener, rangking mesin telusuran pancen ora bakal nandhang sangsara.

  6. 6
  7. 7

    Hai Doug:
    Aku mindhah URL ing wulan Januari lan nemokake manawa ngganti feed kaya sing sampeyan lakoni minangka pitulung gedhe.

    Nanging aku mutusake ora mundur saka situs lawasku. Aku duwe akeh tautan saka blog lan situs web liyane menyang situs lawas, aku isih nampa akeh lalu lintas sing mlebu. Umume wong sing nggawe aku blogroll duwe situs lawas. Sawetara wong isih nggunakake favorit, dudu RSS. Akeh asil google isih dadi situs lawas.
    Oalah, paling apik yen sampeyan transisi.
    Chris

  8. 8

    Muga-muga sampeyan nindakake sawetara postingan tindak lanjut kanggo sing iki.

    Nalika aku tuku jeneng domain pertamane, konyol milih sing duwe tanda hubung. Iki dudu masalah utama, nanging pungkasane aku bakal ganti.

    Aku kepengin ngerti kepiye pengaruhe ing upaya lan lalu lintas SEO.

  9. 9

    Apik banget yen sampeyan bisa nggawe kiriman babagan cara transfer, yaiku kepiye cara mindhah instalasi WordPress, cara pangalihan, tips liyane sing sampeyan sinaoni.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.