Discovery Domain: Manajemen Perusahaan Aset Domain

manajemen domain

Kekacauan ana ing jagad digital. Sembarang perusahaan bisa kanthi gampang nglacak aset digital ing sawijining jaman nalika registrasi domain kedadeyan ing puluhan cara beda lan nalika penggabungan lan akuisisi nambah situs web anyar ing campuran.

Domain sing ndaftar lan ora tau dikembangake. Situs web sing wis pirang-pirang taun tanpa nganyari. Pesen campuran ing platform pemasaran. Pengeluaran keluwih. Bathi ilang.

Minangka lingkungan sing molah malih.

Lingkungan digital perusahaan terus berubah, lan nglacak bisa uga angel, yen ora mokal.

Akeh perusahaan sing wis rame ing kekacoan digital iki.

Coba pikirake perusahaan sing nyoba ndhaptar domain tartamtu lan nemokake manawa wis dijupuk. Priksa situs web kasebut, eksekutif sing ngerteni konten sing padha kaya merek lan merek dagang dhewe lan kanthi cepet departemen hukum nyiapake serangan litigious - mung kanggo nemokake domain kasebut didaftarkan menyang anak perusahaan sing mentas entuk.

Bisa dingerteni, perusahaan kuwatir yen ana penipuan, lan dheweke bakal entuk biaya sing cukup kanggo nglawan amarga ora ngerti yen dheweke duwe kabeh.

Iki minangka conto lam sing ana ing jagad digital. Pancen angel banget nglacak kabeh, ing endi wae, lan ngerti apa sejatine sampeyan. Iki nggawe kebingungan lan bakal ngasilake dhuwit perusahaan.

Ana risiko liyane sing diadhepi para pemasar digital modern kalebu karyawan nakal sing ngembangake domain, C-suite ora ngerti babagan utawa ngirim konten substandard ing saluran perusahaan resmi.

Bisa uga karyawan nganakake bisnis sisi dhewe ing domain sing didaftar menyang perusahaan. Dheweke bisa uga ndaftar kanthi kapisah nanging nggabungake produk utawa logo perusahaan. Perusahaan ora ngerti yen ngerti apa sing diduweni kanthi digital, nanging umume ora ngerti.

Risiko tambahan kalebu tanggung jawab sing ora dikarepake - kemungkinan ngrusak sawetara konten ing sawetara situs web sing ora dingerteni ing jero portofolio perusahaan sing ora dikatutake bisa nyebabake masalah.

Yen sampeyan ora ngontrol domain, kepiye sampeyan ngerti apa sing ana? Yen karyawan nakal utawa agen sing ora sah ndhaptar domain nganggo jeneng perusahaan lan ngirim informasi sing ngremehake utawa salah, sampeyan bakal tanggung jawab.
Uga ana risiko perusahaan sing saling bersaing - ora mung ninggalake SEO lan teknologi pemasaran liyane sing kuwat, nanging nyatane nyiksa unit bisnis kanthi ora sengaja dilalekake.

Contone, ujar sampeyan adol telung jinis widget, kabeh dibangun karo macem-macem divisi perusahaan sampeyan. Yen sampeyan nerbitake kanthi bener, mesin telusuran bakal ndeleng sampeyan minangka tenaga listrik widget lan nyurung sampeyan menyang ndhuwur dhaptar. Nanging tanpa koordinasi, mesin telusuran ndeleng telung perusahaan sing wis pedhot total, lan ora entuk dorongan saka ukuran sampeyan, sampeyan bakal mundur.

Kabeh faktor kasebut - wiwit biaya saka pirang-pirang registrar domain menyang perusahaan sing duwe ribuan situs web sing ora dingerteni - nggawe kebingungan, merek ringkih lan pungkasane mandheg perusahaan supaya seneng jejak digital profesional, efisien lan ramah pangguna.

Sadurunge perusahaan malah bisa mikir babagan ngapikake jejak kasebut, kudu ditetepake kanthi lengkap. Sing diwiwiti kanthi pemetaan aset digital perusahaan kanthi total, ora ana prestasi sing apik nalika jaman online terus bergeser.

"Kepiye sampeyan ngerti tumindak apa kajaba sampeyan ngerti apa sing sampeyan duweni?" takon Russell Artzt, pangadeg lan CEO Digital Associates. "Yen wis entuk informasi iki, sampeyan bisa njupuk keputusan sing cerdas babagan remediasi lingkungan digital."

Ketik Digital Associates, perusahaan pemasaran digital sing mbantu klien ngerti lingkungan digital sing sejatine sadurunge menehi rekomendasi supaya tumindak. Sing dadi dhasar Digital Associates yaiku Domain Discovery, produk anyar sing bisa nemokake kabeh domain sing kadaptar menyang perusahaan tartamtu. Nggunakake basis data global sing kuat luwih saka 200 yuta domain lan 88 yuta perusahaan, kanthi sayuta domain anyar ditambahake saben minggu.

Domain Discovery minangka solusi piranti lunak sing bisa diukur banget sing nyinaoni 88 yuta perusahaan global lan luwih saka 200 yuta domain pangguna - kanthi sayuta luwih ditambahake ing basis data saben minggu - kanggo nemtokake jejak digital perusahaan.

Bisa dimupangatake kanggo kabeh bisnis, Domain Discovery nggunakake basis data perusahaan supaya bisa nemtokake struktur perusahaan sing rinci lan luwih saka 88 yuta perusahaan ing saindenging jagad - kabeh saka alamat IP nganti nomer telpon menyang eksekutif C-Suite - kanggo ngenali registrasi sing bisa uga ora kejawab alat pencarian domain konvensional.

Sawise perusahaan ngerti tenan babagan aset digital, Digital Associates bisa nganalisa kinerja online perusahaan lan nyusun strategi kanggo koordinasi pesen pemasaran, nyuda biaya digital lan nggedhekake untung.

Perusahaan kasebut pancen duwe trampil ing tilas digital sing bakal sukses ing ekonomi saiki. Nanging, saiki, umume perusahaan ora ngerti yen sithik cekelane kanggo aset digital lan kepiye carane ngetrapake sawetara cek teknologi lan saldo bisa nggawe bedane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.