Apa Situs Web Sampeyan Kaya Amazon?

amazon

Kapan pungkasan Amazon takon sampeyan babagan sapa? Bisa uga nalika pisanan mlebu akun Amazon, bener? Suwene iki? Sing dakkarepake!

Sawise mlebu menyang akun Amazon (utawa cukup bukak situs kasebut yen sampeyan wis log in), langsung ngucapake salam ing sisih tengen. Amazon ora mung menehi salam, nanging langsung nuduhake item sing relevan: saran produk adhedhasar kapentingan, riwayat browsing, lan uga dhaptar pesenan sampeyan. Ana sebab kenapa Amazon dadi tenaga listrik eCommerce. Ngomong karo sampeyan kaya manungsa, lan TIDAK kaya situs web ... lan akeh merek sing kudu digabung menyang situs web dhewe. 

Yen sampeyan ora ngelingi, akeh situs web duwe memori jangka pendek. Ora preduli kaping pirang-pirang ngunjungi situs web tartamtu, sampeyan bisa uga nginstal informasi kanthi bola-bali. Sanajan sampeyan ndownload eGuide saka organisasi (sawise ngisi informasi), lan sampeyan entuk email sing ngundang sampeyan ndownload eGuide sabanjure, sampeyan bisa uga kudu ngisi informasi maneh. Mung… kikuk. Iki padha karo takon kanca kanggo kanca banjur matur marang wong-wong mau, "sapa maneh?" Pengunjung situs web jelas ora ngina kanthi makna harfiah - nanging akeh sing mesthi gelisah.

Kaya dene umume wong, aku pancen trampil ngeling-eling pasuryan, nanging elinga ngelingi jeneng - mula aku nyoba kanggo ngelingi dheweke mbesuk. Yen aku ngerti yen aku lali karo jenenge, aku bakal nulis ing telpon. Aku uga ngupayakake nulis informasi tambahan ing kontak kaya panganan favorit, ulang taun, jeneng bocah, lsp - apa wae sing penting. Ngalangi kula supaya ora takon maneh kanthi bola-bali (sing ora sopan) lan pungkasane, masarakat seneng gaweyan kasebut. Yen ana sing migunani tumrape wong, aku pengin ngelingi. Situs web sampeyan kudu padha.

Saiki, ayo jujur ​​karo awake dhewe - sanajan sampeyan nulis kabeh, sampeyan ora bakal ngelingi kabeh detail penting. Nanging, sampeyan pancen duwe kasempatan luwih gedhe kanggo ngelingi rincian liyane yen nyoba. Situs web kudu padha - utamane yen pengin luwih apik melu konsumen, percaya lan ndeleng luwih akeh transaksi.

Sanajan conto kasebut paling jelas, Amazon dudu siji-sijine situs web sing nduweni konsekuensi sing maju. Ana akeh organisasi sing wis milih penting banget nggawe pengalaman online sing luwih menarik lan nimbang. Mangkene sawetara sing bisa ditindakake kanthi gampang:

AskNicely

Ing kene ing PERQ, kita wiwit nggunakake AskNicely - program sing nglumpukake umpan balik sing bisa ditindakake liwat a Skor Promoter Net liwat email. Kanggo tujuan, kita pengin luwih ngerti babagan apa sing sejatine dipikirake konsumen babagan produk. Survei 2-bagean sing gampang dikirim menyang saben pelanggan. Bagéan kaping pisanan njaluk pelanggan menehi rating supaya bisa ngrujuk ing skala saka 1-1. Bagean kaping 10 ngidini saran sing mbukak - umume takon kenapa pelanggan milih rating kasebut, kepiye cara nggawe luwih apik, utawa sapa sing bakal menehi saran. Dheweke tekan ngirim, lan mula wae! Ora ana area kanggo ngisi jeneng, alamat email, utawa liya-liyane. Nopo nopo Amarga kita LANGSUNG email menyang wong liya lan kudune wis ngerti sapa sejatine!

Apa sampeyan pancene bakal nemoni pelanggan 6+ wulan, sing wis nggawe hubungan apik, lan takon karo sapa? Ora! Sanajan iki dudu interaksi pasuryan, nanging ora ana gunane kanggo takon informasi sing wis sampeyan duwe. Minangka wong sing wis nampa pungkasan email kaya ngono, aku bisa menehi katrangan manawa aku kudu menehi informasi marang dheweke maneh, rasane kaya aku didol menyang… lan eling, aku wis tuku produk sampeyan . Aja takon aku sapa aku nalika sampeyan wis ngerti aku.

Dadi, bali menyang AskNicely - pelanggan ngeklik email, milih nomer ing antarane 1-10 banjur menehi tanggapan tambahan. Informasi kasebut banjur dikirim menyang organisasi sing nganakake survey, supaya bisa ngatasi kebutuhan pelanggan individu kasebut mbesuk. Skor kasebut langsung ditambah karo profil pelanggan.

Coba Coba Gratis ing AskNicely

Formstack

Yen sampeyan dadi pemasar, utawa duwe bisnis eCommerce, kemungkinan sampeyan bakal ngerti sapa sing ngertiFormstack yaiku. Yen sampeyan ora ngerti,Formstack minangka platform sing ngidini bisnis ngrancang formulir online dhewe lan ngatur data sing diklumpukake. Yaiku istilah wong awam, paling ora. Platform kasebut luwih rumit tinimbang sing (kaya AskNicely), nanging aku bakal nemokake sawetara fitur sing nggawe alat keterlibatan sing apik.

Swara wektu,Formstack wis ngupayakake nggabungake teknologi sing ngidini bentuk statis ora jelas. Bebarengan karo aspek pangaturan visual ing platform, bisnis uga bisa ngatur cara nampilake formulir menyang pangguna. Contone: gumantung kepiye pangguna wis ngisi formulir sadurunge (utawa bagean sadurunge formulir),Formstack bakal nggunakake "Pemformatan Bersyarat" kanggo nampilake pitakon sing paling bisa dingerteni pangguna kanggo dijawab. Nyatane, sawetara pitakon bisa dilewati kabeh. "Pemformatan Bersyarat" digunakake kanggo mbantu streamline proses ngisi formulir lan nambah tarif rampung. Lumayan keren, ta?

Saiki, nganti keterlibatan karo klien saiki,Formstack duwe opsi kanggo ngetrapake "Bidang Formulir Pra-Populasi." Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, pancen mokal yen takon yen sampeyan duwe hubungan sapa sejatine. Anehe. Lan sanajan sampeyan ora mesthi nganggep "aneh", pengunjung situs web ora seneng ngisi kabeh informasi kontak kanthi bola-bali. Kanggo wong sing wis melu bisnis, sampeyan bisa nggawe informasi kontak konsumen kanthi nyata disalin saka siji formulir menyang format liyane. Ora meh padha karo ora ditampilake formulir, nanging mesthine minangka wiwitan sing apik.

Pilihan liyane yaiku ngirim URL formulir unik sing ngubungake formulir kasebut menyang pangguna utawa pelanggan tartamtu. URL kasebut umume ditemokake ing email "Matur Nuwun" lan asring ngarahake menyang survey Follow-Up. Ora dadi area kanggo ngetik jeneng, email utawa nomer telpon, nanging dadi pitakonan pisanan. Ora ana perkenalan - mung interaksi sing migunani.

Xbox

Nalika aku dudu pribadi Xbox pangguna, aku ngerti akeh wong sing. Salah sawijining anggota timku, Felicia (Spesialis Konten PERQ), pangguna asring banget. Kejabi pilihan ekstensif ing game, Felicia seneng antarmuka panganggo Xbox One saiki - sing apik banget lan dipersonalisasi.

Nalika nggunakake Xbox (utawa malah PlayStation, prelu) biasane nggawe profil pemain game - kanggo mbedakake pangguna sing beda lan game online. Sing apik babagan profil pemain game iki yaiku antarmuka Xbox nganggep sampeyan kaya manungsa. Sanalika sampeyan log on, sampeyan secara harfiah disambut karo "Hai, Felicia!" utawa "Hai, Muhammad!" ing layar (lan bakal menehi katrangan “Pamit!” yen sampeyan mangkat). Ngomong karo sampeyan kaya sejatine ngerti sampeyan - lan sejatine pancen ngerti.

Profil pangguna Xbox duwe dashboard unik karo kabeh aplikasi, kabeh skor game lan dhaptar kabeh kanca saiki. Apa sing paling nyenengake babagan platform iki yaiku, bebarengan karo nuduhake kabeh sing nggawe pengalaman unik lan nyenengake, piranti lunak kasebut nyoba nggawe pengalaman kasebut sanajan luwih apik.

Siji bab sing ditemokake Felicia yaiku dheweke nampa saran game lan aplikasi, BISA adhedhasar panggunaane dhewe, nanging adhedhasar apa sing digunakake kanca saiki. Amarga ana rasa komunitas ing saindhenging konsol game video, lan akeh pangguna sing duwe minat sing padha, mula kudu mlebu lan nuduhake pangguna sing anyar. Yen Felicia ngerti manawa ana bagean saka kancane sing main "Halo Wars 2," kayata, dheweke bisa uga pengin tuku game supaya dheweke bisa main bareng. Dheweke banjur bisa ngeklik gambar game kasebut, lan nggunakake kertu sing disimpen ing profil dheweke kanggo tuku game, ndownload lan miwiti muter.

Kita wis tekan dawa banget wiwit jaman mbentuk kaping bola-bali, nanging isih isih adoh. Isih akeh bisnis sing duwe kabiasaan "njupuk dhuwit lan mlayu." Dheweke entuk informasi, statistik lan bisnis sing dibutuhake kanggo njaga awake dhewe - nanging dheweke ora nyoba nyoba njaga konsumen kasebut. Yen aku wis sinau babagan sawetara taun kepungkur saka makarya ing PERQ, para konsumen rumangsa luwih kepenak nalika bisnis nggawe hubungan karo dheweke. Pelanggan pengin seneng - nanging sing luwih penting, dheweke pengin dingerteni. Yen luwih ngerti konsumen supaya maju, mula bakal padha terus bisnis karo kita.

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.