Apa Dropdown Langganan Bisa Digunakake?

lengganan peta panas

Nalika ngluncurake buletin, aku pengin nggawe link langganan minangka fitur sing dominan ing situs iki. Kita nambahake bagean drop-down ing sisih ndhuwur situs lan pancen luar biasa. Nalika biyen entuk trickle saka siji utawa loro pelanggan sadurunge, saiki kita entuk puluhan pelanggan saben minggu. Buletin Teknologi Pemasaran saya populer, kanthi meh 3,000 pelanggan!

dropdown langganan heatmap

Aku pengin nambah sawetara dropdown maneh ing kana - bisa uga Facebook, Twitter, Video, Podcast, lan tab Telusuran. Cara paling apik kanggo nyampekano konten tanpa prelu pangguna navigasi menyang kaca anyar. Uga, tilas sing dibutuhake luwih cilik tinimbang formulir langganan ing sidebar!

Peta panas diwenehake dening Nguatake maneh. Yen ora amarga peta panas, aku ora yakin manawa aku bakal ngerti pirang-pirang wong sing ngeklik! Saiki wayahe nguatake olahpesen ing ndhuwur supaya dheweke kepengin lengganan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.