Apa Sampeyan Teks saka Kamar Mandi?

kesalahan olahpesen teks

Kemungkinan apik yen sampeyan teks saka jedhing ... nyatane 2 saka 3 wong ngakoni nindakake kasebut. Pancen aku mikir mikir yen arep nyilih ponsel saiki! Kita seneng nalika klien nggunakake layanan olahpesen teks ... nanging matur nuwun, umume ana ing sanjabane didol omah! Minangka kanggo 2 / 3rds sampeyan ... Muga-muga sampeyan kabeh duwe layar tutul lan sepertiga liyane duwe keyboard.

Minangka kanggo sampeyan sing sms ing bioskop ... ya, kita bisa ndeleng sampeyan. Aku penasaran kenapa bioskop durung nginstal blocker ponsel. Aku bakal mbayar film ekstra yen ora kudu ngrungokake nada dering Justin Bieber! Thanks kanggo wong ing Tatango sing ngguyu ... Aku saiki arep ngumbah tangan.

Ngendi sampeyan salah amarga pesen teks Infographic

3 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.