Apa Sampeyan Pancene Pengin Bisa Nggawe Wiwitan?

wiwitan

Ora ana perasaan sing luwih elek ing usus tinimbang ngeterake metu saka pekerjaan. Aku kanthi tanpa sopan diwenehi boot udakara 6 taun kepungkur nalika aku kerja ing koran regional. Minangka titik penting ing urip lan karirku. Aku kudu mutusake apa aku bakal mundur dadi sukses sing luwih dhuwur - utawa bakal tetep tetep ora.

Yen dipikir maneh, kahanan saya sejatine begja. Aku ninggalake industri sing lagi sekarat lan ninggalake perusahaan sing saiki kondhang salah sawijining perusahaan paling ala sing bisa digunakake.

Ing perusahaan wiwitan, kemungkinan sukses ditumpukake karo sampeyan. Biaya lan ngasilake karyawan minangka salah sawijining investasi paling gampang owah sing bisa ditindakake perusahaan wiwitan. Staff sing hebat bisa nambah bisnis, ngrekrut sing kurang apik bisa ngubur.

Ana liyane sing kedadeyan nalika sukses sukses. Karyawan sing hebat ing sawijining dina bisa uga ngeculake wong liya. Perusahaan sing duwe limang karyawan beda banget karo perusahaan sing duwe 10, 25, 100, 400, lsp.

Sajrone 3 taun kepungkur, aku kerja ing 3 wiwitan.

Siji startup ngungkuli aku ... proses lan lapisan manajemen nyemprot aku lan aku kudu lunga. Iki dudu kesalahan, nanging sejatine aku ora duwe 'fit' ing perusahaan kasebut. Dheweke terus nindakake kanthi apik lan isih ngajeni. Aku wis ora bisa mrana maneh.

Startup sabanjure nyandhang kula! Aku kerja ing industri kasar, kanggo perusahaan sing ora duwe sumber daya. Aku menehi karir sajrone setaun lan menehi kabeh - nanging ora ana cara supaya aku bisa terus maju.

Aku duwe startup saiki yen rasane kepenak banget. Saiki ana sekitar 25 karyawan. Aku pengin negesake kanthi optimistis manawa bakal dadi perusahaan sing aku pensiun; Nanging, kemungkinane ana ing aku! Nalika nyerang sawetara atus karyawan, kita bakal bisa ndeleng kepiye cara kanggo ngrampungake. Ing wektu iki, aku dadi kunci sukses perusahaan dadi bisa uga aku tetep 'ngatasi' birokrasi lan kerja keras kanggo njaga katrampilan lan kemajuan liwat pertumbuhan gedhe.

Sawetara wong bisa mikir yen wiwitan minangka perusahaan sing brutal yen dheweke duwe karyawan sing dhuwur. Aku ora precaya ... wiwitan tanpa masalah luwih penting. Ana tahap ing wiwitan urip sing bisa digunakake kanthi kecepatan kilat dibandhingake karo perusahaan sing wis mapan. Sampeyan bakal nggunakake sawetara karyawan lan sampeyan bakal tambah akeh. Sayange, ukuran staf cilik ing wiwitan mula, mula kemungkinan sampeyan bisa mindhah lateral.

Iki bisa uga ora kejam, nanging luwih becik aku ganti dadi setengah karyawan tinimbang kelangan kabeh.

Dadi… yen sampeyan pengin ngupayakake startup, jaringan tetep cedhak lan simpen awis kanthi persiapan. Sinau saka pengalaman sampeyan paling akeh - setaun kanthi wiwitan sing sehat bisa menehi pengalaman dasawarsa. Paling penting, njaluk kulit sing kandel.

Luwih becik aku ora kerja kanggo wiwitan? U… ora. Kasenengan, tantangan saben dinane, tatanan kabijakan, tuwuhing staf, dadi klien utama ... iki kabeh pengalaman apik tenan sing ora bakal dakkarepake!

Temokake apa sing sampeyan hebat, aja kaget yen dikawal menyang lawang, lan siyap kanggo nyerang kesempatan gedhe sabanjure kanthi pengalaman regane sing wis digawe.

15 Komentar

  1. 1

    Kabeh iki bener! Aku bisa mbuktekake pirang-pirang poin kasebut, wiwitan karo 10 karyawan bisa beda nalika sukses lan 100 karyawan, lan liya-liyane. Seneng banget bisa dideleng.

    Siji prekara sing aku weruh yaiku makarya kanggo wiwitan cilik wis ngrusak aku! Aku ora bisa mbayangake yen bali menyang tlatah saben dina.

  2. 2

    Kirim apik! Aku nggarap kabeh karir kanggo wiwitan lan nulis artikel ing blog babagan startup.

    Ana sawetara kasunyatan sing angel banget babagan wiwitan sing kudu dipikirake:
    1. Nggarap startup minangka gamble, sanajan sampeyan ana ing level mitra / pamilik. Siji scumbag bisa ngrusak kabeh organisasi. Aku wis ndeleng akeh startup sing gagal, amarga ana salah sawijining pendiri sing nggawe keputusan sing digawe ego mung kanggo ngrusak perusahaan kanthi ora bisa dibenerake.
    2. Gaji udakara 40% ing sangisore level perusahaan gedhe. Keuntungan ora bisa dibandhingake (umume).
    3. Umume, minggu kerja luwih suwe tinimbang ing jagad perusahaan.
    4. Kemungkinan perusahaan sampeyan bakal entuk jabatan sampeyan ... udakara 60% (gumantung saka sapa sing nindakake riset babagan nomer kasebut).
    5. Sampeyan kudu edan, kaya mi ramen, utawa duwe tabungan sing menehi risikone.

    Aku duwe operasi utama ing wiwitan sing tuwuh saka 20 nganti 100 wong sajrone 2 taun (lan isih saya tuwuh) siji liyane wiwit 10-50 sajrone 6 wulan (isih bisnis). Nanging aku uga kudu nutup siji lan ninggalake liyane, amarga aku ngerti dheweke bakal mlebu maneh (maneh). Apa sampeyan bisa ngatasi volatilitas kasebut?
    Dunia wiwitan yaiku kanggo wong-wong sing duwe weteng lan gelem fleksibel. Yen sampeyan ora, adohake.
    Kayane bisnis restoran, kabeh apik / romantis / imut saka njaba, nanging murni ing NERAKA. Sapa wae sing ngandhani sampeyan, kalebu dhuwur, sampeyan wis ngerti apa, utawa ngombe koolaid.

    Cheers!
    Apolinaras "Apollo" Sinkevicius
    http://www.LeanStartups.com

  3. 4

    Aku setuju karo perspektif sampeyan babagan wiwitan umume. Nanging kudu dikatutake, kabeh pengalaman ing wiwitan adhedhasar kemampuan kepemimpinan pangadeg.

    Kepemimpinan sing kurang apik lan ing ngisor iki katrampilan manajemen rata-rata umume nyebabake pengalaman sing ala, dene kepemimpinan sing apik lan kabisan manajemen sing rata-rata bisa nggawe pengalaman sing migunani apa bisnis sukses utawa gagal.

    • 5

      Hai SBM!

      Aku ora yakin pengalaman 'kabeh' kanggo para pangadeg. Kaping pirang-pirang pendiri minangka wirausahawan lan ide. Kadhangkala dheweke ora bisa ngupayakake nyewa, adol, pemasaran, golek dhuwit, operasi, lsp.

      Startup dipeksa metu kanthi tlaga lan nandur modal akeh bakat - sawetara kerja, lan sawetara sejatine ora. Minangka Apolinaras nyatakake, sing bisa ngilangi kabeh perusahaan.

      Pendhiri nggawe paling apik karo apa sing diduweni. Kadhangkala ora cukup. Iku risiko wiwitan!

      Cheers,
      Doug

  4. 6

    Artikel apik! Lan komentar ing ngisor iki. Aku mikir sing wiwitan wis glamor lan digawe katon sederhana. Yen sampeyan pancen duwe bisnis luwih akeh tinimbang bisnis ing omah, bisa uga nyusahake usus. Yen sampeyan kerja ing siji, sampeyan kudu siyap ngrasakake kenaikan harga sing paling dhuwur lan sing padha karo sing duwe.

    Sanajan sampeyan mikir sampeyan ngerti, nganti tekan kana ...

  5. 7

    Hei Doug

    Artikel sing apik tenan uga tepat wektu. Wis mikir babar pisan nalika isih ana amarga aku ora yakin apa tuwuh manawa aku tuwuh. Ana prekara sing pengin dakkerteni lan ora bisa ditindakake nganti bisa didol. Minangka tantangan nalika makarya karo industri SDM.

    Nanging, opoprtunitas sing dakdeleng nggawe aku nimbang luwih akeh yaiku agensi iklan wiwitan .. kanthi literatur ing dalan saka omahku. Artikel iki bakal nggawe aku mikir babagan sawetara wulan sabanjure lan ndeleng dununge atiku.

  6. 8

    Pos sing apik. Aku kabeh dipecat kanggo menehi pengaruh marang perusahaan cilik sing aku urip - kerja, ing omah. Ora wiwitan, nanging terus berkembang.

  7. 9

    Aku lulus rong taun kepungkur lan nyoba tenan kerja ing pirang-pirang startup. Aku ngalami masalah. Aku rumangsa katrampilan lan etika kerja bakal cocog karo wiwitan. Muga-muga miwiti siji utawa makarya ing posisi sabanjure, kapan wae.

  8. 10

    Aku mikir yen kerja kanggo wiwitan bakal luwih becik. Nanging iki uga asale saka ide yen aku pengin dadi wirausaha lan aku seneng munggah-mudhun lan gaya urip sing rame. Yaiku sing bakal dakarepake ing wiwitan sing ora dakkira bakal diwenehi perusahaan gedhe.

    Nanging aku bisa ndeleng kepiye gaya urip kasebut ora cocog kanggo kabeh wong, mula gumantung karo apa sing sampeyan goleki ing karir.

  9. 11

    Doug,

    Pos sing apik, kaya biasane.

    Aku cenderung setuju karo sampeyan, umume.

    Nanging, sawetara poin tambahan yaiku:

    1) Iki perkawinan - aku menehi, sampeyan menehi.

    Kadhangkala sing ilang ing terjemahan nalika wiwitan. Opsi saham bisa dadi borgol emas sing positif babagan iki, nanging wiwitan sing ngilangi jumlah measly kanthi rega mogok sing dhuwur langsung ora dibayar karo karyawane, utamane amarga gaji ing wiwitan biasane ora rata-rata pasar.

    2) Kepribadian vs. Kinerja

    Sayange, asring banget diwiwiti kanthi kapribadian lan njupuk keputusan insular sing nyebabake pengambilan lan pemecatan. Sampeyan pengin iki adhedhasar kinerja

    3) Kepemimpinan minangka kunci

    Pengusaha ora kudu duwe kabeh katrampilan, nanging kudu duwe kawicaksanan kanggo nutup kerugian lan ngrungokake wong ing sekitar kanthi cara sing migunani

    4) Akeh karyawan

    Iki apik banget ing kertas, nanging mesthine ora kanggo karyawan sing ora ngerti kepiye keterampilane ora tetep, utamane yen kepemimpinan lan staf isih enom tanpa duwe katrampilan kanggo ngatasi masalah supaya ora ditakokake, kaya asring kasus kasebut ing perusahaan tahap awal.

    5) Wong ngati-ati kanggo # 1

    Konsekuensi negatif saka turnover staf sing dhuwur ora sukarela ora apik. Motivasi kanthi wedi ora nate sehat. Wong ora melu kerja kanthi gawean sing sabanjure, mula yen kanca tiba resume bakal saya tambah.

    Secara umum, aku setuju karo apa sing sampeyan ucapake, nanging muga-muga sampeyan ndeleng iki nganggo kacamata rosy.

    Wiwitan sing paling sukses ing jaman saiki (Google) nganggep karyawan kanthi hormat, dudu tangan sing diupayakake kanggo digunakake minangka alat diskresional.

    Bab sing mesthi dakwiwiti ing lingkungan wiwitan yaiku rapot - yen sampeyan bisa nggawe hubungan lan kesamaan karo kepemimpinan sampeyan mula cocog. Yen kepemimpinan sampeyan adoh, ora sopan, net-net, cut-and-garing lan godhong sampeyan nalika sampeyan ngrasakake bobot saka faktor 2 utawa 3X mula ora bisa entuk lan kesasar karo ego lan rasa ora aman dhewe.

    Ezra

  10. 12

    Bedane mung definitif antarane perusahaan wiwitan lan perusahaan sing wis ditemtokake yaiku umur organisasi.

    Nganti kuwi, sembarang perusahaan bisa nuntut jam suwene kanggo karyawan, nawakake nedha awan gratis, menehi ganti rugi wong kanthi kurang apik utawa nampa ide anyar. Startup sing didhukung usaha bisa uga duwe jutaan ing bank, lan perusahaan umur 100 taun bisa ngatasi masalah arus kas. Manajer sing sarwa lan monstorous ndhelik ing endi wae.

    Umur perusahaan ora kudu ngandhani keputusan karir sampeyan, nanging budaya lan kapercayan saka pihak sing ana ing organisasi kasebut. Aja takon apa sampeyan pengin kerja kanggo wiwitan. Temokake kualitas sing paling disenengi ing perusahaan sing nyenengake. Nglirwakake tanggal penggabungan lan tututi impen sampeyan.

    • 13

      Aku bakal kanthi ora setuju, Robby.

      Umur dudu siji-sijine bedane. Asring Startup digunakake saka dhuwit sing disilih kanthi sumber daya finansial lan sumber daya manungsa sing winates. Dheweke ngalami tekanan gedhe tenan kanggo tuwuh lan bisa entuk arus kas positif kanthi cepet.

      Budaya lan kapercayan luwih akeh tinimbang kaslametan murni ing wiwitan perusahaan. Coba deleng perusahaan gedhe saiki sing duwe budaya lan kapercayan sing sampeyan goleki lan aku bakal luwih seneng yen dheweke ora duwe kesempatan kasebut nalika entuk dhuwit, utang, lan njawab investor sing rame!

      Ana sawetara panyengkuyung amal lan 'ijo' ing pakaryanku, nanging kita ora duwe bathi kanggo mbantu ngowahi jagad (durung).

      Doug

      • 14

        Pratelan sampeyan nggambarake tesis utama, sing dakkarepake manawa ana kesenjangan dramatis, dhasar lan pengaruh ing antarane organisasi enom lan tuwa. Nanging, aku nyathet ing ngisor iki:

        Sampeyan nulis babagan perusahaan sing "makarya saka dhuwit utangan kanthi sumber daya finansial lan sumber daya manungsa winates. Dheweke ngalami tekanan sing gedhe banget kanggo tuwuh lan entuk arus kas positif kanthi cepet. ” Iki kaya gambaran saka telung produsen mobil gedhe, salah sawijining institusi perbankan sing gagal, utawa sejatine sembarang perusahaan sing lagi berjuang. Ora eksklusif kanggo wiwitan.

        Sampeyan uga yakin manawa "budaya lan kapercayan luwih gedhe tinimbang kaslametan murni ing wiwitan perusahaan." Nanging apa sampeyan ora bisa urip apa sing nyebabake sampeyan dadi perusahaan bisnis koran sing mantep? Sampeyan tegese papan iki bisa digunakake nanging sampeyan dudu sing miwiti mandheg.

        Pungkasane, poin kaping telu sampeyan minangka konten sing "mbantu ngowahi jagad" mbutuhake bathi. Kiva, Freenet lan mesthi GNU / Linux minangka kabeh startup sing wis nguntungake jagad, tanpa mikir bathi dhewe.

        Titikku dhewe pancen beda. Sanajan ana uga sawetara kualitas sing ana gandhengane, siji-sijine prabédan sing dijamin antara perusahaan wiwitan lan perusahaan tradisional yaiku umur. Aku bakal nantang sapa wae sing pengin ngupayakake (utawa nyingkiri) lapangan kerja ing wiwitan kanggo takon apa kapercayan babagan umur sing wis ngerti perspektife.

        Aku ora mikir pesen iki mung akademis utawa pedantic. Nalika milih papan sing arep digunakake, umur perusahaan minangka papan sing ora wajar. Luwih becik, kudu nimbang industri, nilai, etika kerja, budaya ing papan makarya, lan kepribadian sing ditemokake ing saben organisasi individu.

        Preferensi sing luwih sithik kanggo startup utawa perusahaan tradisional, miturut pendapat saya, kalebu wujud ageisme. Minangka wong sing golek diskriminasi, kita kudu ngevaluasi para pengusaha adhedhasar kriteria sing migunani. Iki ora kalebu tanggal penggabungan.

  11. 15

    Aku wis nyambut gawe wiwit 5 wulan kepungkur lan nikmati. Kita wis nyedhiyakake sumber daya minimal menyang desain ulang situs lan perbaikan kode. Ana akeh kasenengan kanggo aku ing mbesuk taun ngarep kaya biasane karo wong-wong sing lagi miwiti. Aku ngerti bakal ana akeh perkara sing bakal ditindakake lan luwih akeh meksa nindakake situs sajrone 6 wulan mbesuk, nanging muga-muga bisa lunas lan ora bisa digunakake. Ora kanggo kabeh wong, nanging aku ora pengin kerjaan tradisional.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.