Aja Lacak: Apa sing kudu dingerteni para Pemasar

Mlacak Jejak

Wis akeh warta babagan panjaluk FTC kanggo perusahaan Internet supaya bisa ngaktifake fitur supaya konsumen ora dilacak. Yen sampeyan durung maca 122 kaca Privacy lapor, sampeyan ngira FTC nyetel sawetara baris ing wedhi ing fitur sing dijaluk Ora Lacak.

apa Ora Lacak?

Ana sawetara cara manawa perusahaan nglacak prilaku konsumen kanthi online. Mesthi sing paling populer yaiku cookie browser sing nyimpen data lan informasi nalika sampeyan sesambungan karo situs. Sawetara cookie yaiku pihak katelu, tegese konsumen bisa dilacak ing pirang-pirang situs. Uga, ana cara kanggo njupuk data liwat file Flash… bisa uga kadaluwarsa lan biasane ora bakal mbusak nalika mbusak cookie ing browser.

Ora Lacak minangka fitur opsional sing pengin diterapake FTC sing bakal nguatake konsumen supaya ora dilacak. Siji ide yaiku mung kanggo nuduhake yen pariwara wis dilacak nganggo data sing dilacak, nawakake pelanggan kanggo milih ora nyekel data lan pariwara kasebut. Ide liyane saka FTC yaiku, nyediakake Mung Ing Wektu data sing bisa digunakake kanthi ijin konsumen kanggo nggawe iklan sing relevan.

Sanajan FTC wis menehi saran kasebut ... lan sawetara bayangan manawa industri ora nggawe ide, bisa uga… dheweke uga ngerti akibat saka teknologi kasebut. Kasunyatane yaiku para pemasar sing tanggung jawab lan perusahaan online nggunakake data prilaku kanggo ngasilake pengalaman pangguna sing luwih relevan. FTC ngakoni iki kanthi nyatakake:

Mekanisme kaya ngono aja nyuda keuntungan sing ditawakake pariwara prilaku online, kanthi dana konten lan layanan online lan nyedhiyakake pariwara pribadi sing akeh dihargai konsumen.

Laporan Privasi terus dilaporake manawa ana pendaptaran pusat kaya Ojo Panggil dhaptar ora masuk akal lan ora bakal ditemokake minangka solusi. Laporan Privasi FTC, dhewe, nuwuhake sawetara pitakon gedhe:

  • Kepiye mekanisme sing kudu ditindakake ditawakake kanggo konsumen lan dipublikasi?
  • Kepiye cara mekanisme kasebut dirancang supaya bisa dadi cetha lan bisa digunakake sabisa kanggo konsumen?
  • Apa sing biaya potensial lan mupangate nawakake mekanisme? Contone, pinten konsumen
    apa sampeyan bakal milih supaya ora nampa pariwara sing dituju?
  • Pira konsumen, kanthi mutlak lan persentase, sing nggunakake alat opt-out saiki kasedhiya?
  • Apa kamungkinan impact yen akeh konsumen milih milih?
  • Kepiye pengaruhe menyang penerbit lan pengiklan online, lan kepiye carane mengaruhi konsumen?
  • Apa konsep a mekanisme pilihan universal ngluwihi iklan prilaku online lan kalebu, contone, pariwara prilaku kanggo aplikasi seluler?
  • Yen sektor swasta ora ngetrapake mekanisme pilihan seragam sing efektif kanthi sukarela, mesthine FTC nyaranake undang-undang mbutuhake mekanisme kaya ngono?

Dadi… ora ana sebab panik ing wektu iki. Ora Lacak dudu babar pisan. Pendapatku yaiku ora bakal diadopsi dening masarakat. Nanging, prediksi kula yaiku laporan kasebut bakal nyebabake privasi lan setelan pelacakan sing luwih transparan ing situs (attn: Facebook). Aku dudu perkara sing ala, menurutku, para pemasar sing sah ngormati pernyataan lan kontrol privasi sing kuwat lan jelas.

Aku pengin ndeleng pribadi browser nggunakake sawetara logging lan olahpesen sing menehi pangguna umpan balik sing jelas nalika data dikumpulake, sapa sing nyimpen, lan kepiye cara digunakake kanggo nampilake pariwara utawa konten dinamis sing relevan. Yen industri bisa nyedhiyakake sawetara standar, mula bakal maju kanggo para konsumen lan para pemasar. Kanggo informasi tambahan, bukak ing Ora Lacak situs web kolaborasi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.