Napa Aku Saran Karo Perusahaan SaaS Kanggo Mbangun CMS dhewe

Aja Nggawe CMS

Kolega sing dihormati nelpon aku saka agensi pemasaran sing njaluk saran nalika ngobrol karo bisnis sing nggawe platform online dhewe. Organisasi kasebut kasusun saka pangembang sing nduweni bakat banget lan ora bisa nggunakake sistem manajemen konten (CMS)… Tinimbang nyopir kanggo ngetrapake solusi sing wis digawe ing omah dhewe.

Babagan sing wis dakrungu sadurunge… lan umume menehi saran babagan ora. Pangembang asring percaya yen CMS mung minangka tabel database sing isi disimpen lan bisa diupdate kanthi gampang yen dibutuhake. Nanging dheweke ilang atusan fitur sing diwenehake CMS. Ora kalebu prioritas bisnis kanggo organisasi kasebut.

Napa Sampeyan Ora Nggawe CMS?

  1. Kapabilitas Panelusuran lan Media Sosial - Aku nulis Fitur Saben Sistem Manajemen Konten Kudu Kasedhiya Kanggo Optimisasi Search Engine kanggo siji bisnis sing pengembang pengin nggawe iki. Artikel kasebut nyinaoni kabeh sistem manajemen konten sing kudu ana - saka peta situs XML, liwat gambar sing ditampilake… sing dibutuhake kanggo promosi lan sindikasi konten sampeyan liwat web kanthi gampang. Yen ngilangi salah sawijining fitur kasebut, perusahaan sampeyan bakal ngrugekake pesaing sampeyan. Ora preduli prioritas sing saya owah saka telusuran lan sosial - kanthi cara anyar kanggo nambah, ngotomatisasi, ngoptimalake, lan nggabungake konten sampeyan menyang medium lan saluran kasebut.
  2. Prioritas Pangembangan - Nalika sampeyan nggawe platform online, platform sampeyan ora bakal bisa urip rampung. Bug, fitur, integrasi… getih sampeyan minangka platform online. Asile, sistem manajemen konten dhasar sing sampeyan bangun kudu dicantumake ing dhaptar prioritas sampeyan. Nalika tim pemasaran katon ngoptimalake lan ningkatake konten kanggo ndamel dodolan, dheweke bakal nyegah fitur kurang ing CMS sing wis ana omah. Asile, adol lan pemasaran ora bisa memenuhi sasuwene. Implementasi CMS sing digunakake kanthi umum tegese ana dhukungan lan paningkatan sing lagi ditindakake. Bisnis sing ndhukung CMS duwe sing prioritas, lan bisnis sampeyan bisa tetep Panjenengan platform minangka prioritas sampeyan.
  3. Beban sing Ora Prelu - Napa sampeyan nyoba nggawe maneh sing wis digawe? Platform kaya WordPress nduweni kemampuan luar biasa kanthi fleksibilitas. Yen tim sampeyan pengin, bisa nggunakake WordPress minangka Tanpa kepala CMS… Ing endi tim pemasaran sampeyan bisa nggunakake kabeh kemampuan, nanging tim pangembangan sampeyan bisa nggunakake API WordPress kanggo nerbitake lan nggabungake menyang platform. WordPress uga bisa nggunakake kapabilitas Single Sign-On (SSO)… nuduhake jeneng pangguna lan sandhi karo platform sampeyan. WordPress uga bisa dadi host ing subdirektori… utawa aplikasi sampeyan bisa nggunakake proksi balik.

Pikirake sawetara skenario sing bisa ditindakake tim pemasaran sampeyan.

  • Mbok sampeyan pengin nggedhekake konten kaca, nambah bagean, lan nggabungake kolom… apa CMS duwe keluwesan kasebut?
  • Mbok dheweke pengin nambah registrasi acara… apa CMS duwe kemampuan ngirim link lan pangeling jadwal?
  • Mbok sampeyan pengin nggawe ebook gratis, apa tim pemasaran sampeyan duwe kemampuan kanggo nyembul kanthi niat metu lan kanggo nyetel kolom registrasi?
  • Apa sampeyan pengin misahake lalu lintas klien saka lalu lintas prospek - apa sampeyan duwe sarana kanggo misahake rong jinis lalu lintas ing analytics kanggo ngenali pengaruh pemasaran sampeyan?
  • Mbok sampeyan pengin nggawe otomatis newsletter lan nggabungake kiriman blog paling anyar supaya ora kudu nggawe email saben minggu… apa sampeyan duwe feed RSS sing bisa disesuaikan kanggo nindakake?

Sejatine ana atusan skenario sing mbutuhake keluwesan CMS kanggo nggunakake konten kanthi lengkap sajrone upaya pemasaran. Tim pangembangan sampeyan bakal duwe wektu angel kanggo nganyari CMS modern sing sejatine duwe puluhan pangembang full-time pengeras lan ndhukung kapabilitas CMS… lan akeh tema lan pangembang plugin sing ngembangake kapabilitas kasebut.

Lan Mungkin Sampeyan Kudu Nggabungake CMS

Aku wis nyedhiyani sawetara alasan mbangun CMS. Siji perspektif sing ora kasebut ing ndhuwur yaiku kesempatan sing ana gandhengane karo sampeyan platform inti kanthi CMS.

Siji perusahaan sing aku kerja bareng duwe skrip sederhana sing bisa dilebokake ing situs sampeyan kanggo ngenali bisnis sing teka ing situs kasebut. Aku nggawe plugin WordPress sing kanthi otomatis nambah skrip lan menehi tampilan ing WordPress. Nalika plugin diterbitake ing repositori WordPress, adopsi kasebut mundhak. Ngopo Amarga pangguna WordPress terus-terusan nggoleki plugin sing nyedhiyakake fitur sing diwenehake.

Yen pangembang nggawe panel administratif sing apik sing dilebokake liwat Plugin WordPress, sampeyan bakal nambah jangkauan SaaS kanthi signifikan. Yen duwe jutaan implementasi ing jagad iki lan sampeyan bakal nambah visibilitas… direktori CMS bisa dadi papan sing apik kanggo promosi platform sampeyan.

Jaga sumber daya pangembangan sampeyan bebas ndhukung dhukungan saka pendapatan perusahaan - platform sampeyan. Nindakake sistem manajemen konten supaya bisa nggunakake strategi pemasaran konten kanthi lengkap.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.