Aja Nyalahake CMS, Nyalahake Desainer Tema

CMS - Sistem Manajemen Konten

Esuk iki aku duwe telpon apik karo calon klien babagan strategi pemasaran inbound. Dheweke ujar manawa dheweke rapat karo perusahaan kanggo nggawe situs web. Aku wis ngelingi sadurunge telpon yen dheweke wis mlebu WordPress lan takon apa dheweke bakal terus nggunakake. Dheweke ujar pancen ora lan ujar manawa elek banget ... dheweke ora bisa nindakake apa-apa karo situs sing dikepengini. Dina iki dheweke ngomong karo perusahaan sing bakal berkembang ing Expression Engine.

Aku kudu nerangake manawa kita kerja sama Mesin Ekspresi cukup akeh banget. Kita uga wis kerja bareng Joomla, Drupal, MarketPath, Imavex lan macem-macem sistem manajemen konten liyane. Nalika sawetara sistem CMS mbutuhake perawatan sing nyenengake kanggo entuk manfaat saka telusuran lan sosial, kita nemokake manawa umume sistem CMS digawe padha ... lan mung dipisahake karo fungsi administrasi lan panggunaan gampang.

Aku gelem yakin manawa klien iki bisa entuk apa sing dikarepake ing WordPress. Masalahe dudu WordPress, nanging cara nggawe tema. Siji klien sing wiwit kerjane bubar yaiku perusahaan Va Loan Refinance. Dheweke minangka perusahaan sing apik - menehi dhuwit bali menyang amal veteran saben-saben nglumpukake rujukan. Sanajan kita nggawe akeh pangaturan dhewe WordPress, cukup agnostik manawa klien bisa duwe situs sing apik, dioptimalake, lan bisa digunakake ing meh kabeh CMS kaya WordPress. WordPress saiki wis misuwur banget mula kita bisa nggarap platform kasebut luwih akeh tinimbang liyane.

Pinjaman VA tuku tema khusus lan banjur nyewo kita kanggo nggawe strategi telusuran lan sosial. Tema kasebut minangka bencana… ora nggunakake sidebars, menu, utawa widget. Saben elemen kanthi kode keras ing cithakan kasebut tanpa nggunakake fitur apik sing ditrapake WordPress. Suwene suwene wulan, kita ngrancang tema, nggabungake Forms Gravity kanthi Leads360, lan malah nggawe widget sing njupuk tarif hipotek paling anyar kanggo ditampilake ing situs kasebut saka bank.

Iki minangka masalah sistemik karo desainer lan agensi tema. Dheweke ngerti carane nggawe situs katon apik, nanging ora kepiye cara nggunakake CMS kanggo nggabungake kabeh macem-macem fitur sing dikarepake klien mengko. Aku wis ndeleng Drupal, Mesin Ekspresi, Kebebasan Accrisoft, lan situs MarketPath sing apik lan bisa digunakake… dudu amarga CMS, nanging amarga perusahaan sing nggawe tema kasebut cukup dialami kanggo nggabungake kabeh fitur CMS sing nggunakake telusuran, sosial, kaca landas, formulir, lan liya-liyane. dibutuhake

Desainer tema sing apik bisa nggawe tema sing apik. Desainer tema sing apik bakal nggawe tema sing bisa digunakake nganti pirang-pirang taun kepungkur (lan gampang migrasi mbesuke). Aja nyalahake CMS, nyalahake desainer tema!

9 Komentar

  1. 1

    Kuku ing sirahe. Kita nggawe 90% proyek kanthi WordPress kanthi apik lan ana kalane sampeyan bakal ngrungokake komentar kaya iki lan prekara kayata "Ya, ora bisa __________". Sing mesthi wae tanggepan sing bener yaiku, "Yen durung ana sing cocog karo kabutuhan sampeyan (tema lan / utawa plugin), lan yen pangembang ngerti cara nggunakake API, sampeyan bisa nindakake apa wae sing pengin ditindakake anggere wektu lan anggaran ing kana. ”

    Nanging kadang-kadang klien duwe pikirane babagan "anyar", mula sampeyan bisa nggunakake utawa nolak.

  2. 2

    Iku menarik. Sawise miwiti kerja ing Desain Reusser, aku wis biasane ganti kerja ing EE, CMS sing dipilih, saka WordPress, sing biasane digunakake nalika aku dhewe. Aku setuju karo sampeyan ing tema WP sing beda. Contone, kayata tema Canvas WooTheme, pancen apik banget kanggo digarap, dene ana "premium" lan tema khusus liyane sing mung ana….

    Yen wis dikandhani, aku seneng banget karo EE kanggo manajemen konten situs web, yen "blogging" ora dadi prioritas. Sacara sederhana, elegan, lan luwih mantep tinimbang WP, miturutku. Nanging, nalika nindakake akeh nulis utawa blog ing CMS, ora ana sing ngalahake pengalaman pangguna WP kanggo panulis kasebut.

    Matur nuwun kanggo kiriman sampeyan!

    • 3

      @awelfle: disqus Aku rada kikuk nalika nerangake EE, mesthine ditulis luwih akeh kanggo pangembang MVC. Kanthi dipikirake, aku ngerti manawa pangembangane luwih grapyak lan skalabilitas lan ora dadi masalah. Amarga aku ora nganggep aku minangka pangembang resmi, aku cenderung tetep tetep ora gampang mikir sing kudu dipikirake (nanging sejatine bisa nyebabake karusakan luwih akeh!).

  3. 4

    Situs iki katon minangka versi sing diowahi saka TwentyEleven. Apa ngono? Salah siji cara, sampeyan bener; kabeh ngemot tema, dudu CMS. Nanging WordPress, IMHO, minangka platform paling apik sing bisa digunakake saiki.

    • 5

      Mripat sing apik, @jonschr: disqus! Iki minangka tema TwentyEleven sing wis dimodifikasi ... tenan kita nyuwek! Kita durung bisa masking kabeh jeneng tema. Lan kita seneng kasunyatan manawa kita menehi wong sing apik ing @Wordpress: disqusake perhatian sing pantes ditindakake.

      • 6

        Amarga penasaran: Aku teka ing kene liwat kaca landas HTML lurus sing diwenehi feed iki. Napa ora nggabungake kanthi langsung? Iku salah sawijining gambar WordPress sing paling gedhe kanggo aku; template kaca sing beda kanggo jurusan apa wae sing sampeyan pilih.

        • 7

          Hai @jonschr: disqus - ing endi kaca kebangkrutan? Kita nerbitake link menyang situs kaya http://www.corporatebloggingtips.com nanging pengin fokus lalu lintas bali menyang siji sumber. Luwih becik aku duwe kabeh lalu lintas ing kene, nyurung otoritas domain iki, lan priksa manawa ana tautan bali nyurung domain iki nganggo mesin telusuran. Muga-muga sing sampeyan maksud! Yen aku nerbitake ing pirang-pirang domain, aku mbagi panguwasa kasebut ... Luwih becik aku duwe 1 situs sing kuwat tinimbang 2 sing luwih ringkih.

          • 8

            Yo, sing siji! Hmm Nduwe arti ... Sanajan, kenapa ora mung nggawe "kaca landas" minangka kaca indeks situs iki? Ora ana pelanggaran apa-apa; mung kepengin weruh apa mupangate. Aku seneng kaca kebangkrutan, BTW. Apik banget

          • 9

            @jonschr: disqus ora ana pelanggaran sing ditindakake! Sampeyan bisa uga kaget amarga ngerti yen situs WordPress uga. Lan ana ton kaca internal sing bisa dideleng karo mesin telusuran. Nalika buku kasebut diluncurake, umume duwe situs landing page khusus kanggo buku kasebut. Aku pengin duwe domain sing dioptimalake mung kanggo "blogging perusahaan" lan bisa sukses. Aku pengin konten supaya sering diupdate ing situs iki, nanging aku ora pengin nulis blog liyane kabeh - mula narik feed, komunikasi sosial, lan nggunakake minangka tanggalan acara supaya terus saya ganti. Pangkat kasebut apik banget kanggo sawetara istilah, dadi tugas lan terus adol buku kanggo kita!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.