Aja Nyalahake CMS, Nyalahake Desainer Tema

CMS - Sistem Manajemen Konten

Esuk iki aku duwe telpon apik karo calon klien babagan strategi pemasaran inbound. Dheweke ujar manawa dheweke rapat karo perusahaan kanggo nggawe situs web. Aku wis ngelingi sadurunge telpon yen dheweke wis mlebu WordPress lan takon apa dheweke bakal terus nggunakake. Dheweke ujar pancen ora lan ujar manawa elek banget ... dheweke ora bisa nindakake apa-apa karo situs sing dikepengini. Dina iki dheweke ngomong karo perusahaan sing bakal berkembang ing Expression Engine.

Aku kudu nerangake manawa kita kerja sama Mesin Ekspresi cukup akeh banget. Kita uga wis kerja bareng Joomla, Drupal, MarketPath, Imavex lan macem-macem sistem manajemen konten liyane. Nalika sawetara sistem CMS mbutuhake perawatan sing nyenengake kanggo entuk manfaat saka telusuran lan sosial, kita nemokake manawa umume sistem CMS digawe padha ... lan mung dipisahake karo fungsi administrasi lan panggunaan gampang.

Aku gelem yakin manawa klien iki bisa entuk apa sing dikarepake ing WordPress. Masalahe dudu WordPress, nanging cara nggawe tema. Siji klien sing wiwit kerjane bubar yaiku perusahaan Va Loan Refinance. Dheweke minangka perusahaan sing hebat - menehi dhuwit bali menyang amal veteran saben-saben nglumpukake rujukan. Sanajan kita nggawe akeh pangaturan dhewe WordPress, kita cukup agnostik manawa klien bisa duwe situs sing apik, dioptimalake, lan bisa digunakake ing meh kabeh CMS kaya WordPress. WordPress saiki wis misuwur banget mula kita bisa nggarap platform kasebut luwih akeh tinimbang liyane.

Pinjaman VA tuku tema khusus lan banjur nyewo kita kanggo nggawe strategi telusuran lan sosial. Tema kasebut minangka bencana… ora nggunakake sidebars, menu, utawa widget. Saben elemen kanthi kode keras ing cithakan kasebut tanpa nggunakake fitur apik sing ditrapake WordPress. Suwene suwene wulan, kita ngrancang tema, nggabungake Forms Gravity kanthi Leads360, lan malah nggawe widget sing njupuk tarif hipotek paling anyar kanggo ditampilake ing situs kasebut saka bank.

Iki minangka masalah sistemik karo desainer lan agensi tema. Dheweke ngerti carane nggawe situs katon apik, nanging ora kepiye cara nggunakake CMS kanggo nggabungake kabeh macem-macem fitur sing dikarepake klien mengko. Aku wis ndeleng Drupal, Mesin Ekspresi, Kebebasan Accrisoft, lan situs MarketPath sing apik lan bisa digunakake… dudu amarga CMS, nanging amarga perusahaan sing nggawe tema kasebut cukup dialami kanggo nggabungake kabeh fitur CMS sing nggunakake telusuran, sosial, kaca landas, formulir, lan liya-liyane. dibutuhake

Desainer tema sing apik bisa nggawe tema sing apik. Desainer tema sing apik bakal nggawe tema sing bisa digunakake nganti pirang-pirang taun kepungkur (lan gampang migrasi mbesuke). Aja nyalahake CMS, nyalahake desainer tema!

9 Komentar

  1. 1

    Kuku ing sirah. Kita ngembangake 90% proyek sing apik karo WordPress lan ana wektu sampeyan bakal krungu komentar kaya iki lan kayata "Ya, ora bisa ditindakake __________". Sing mesthi wae tanggepan sing bener yaiku, "Yen durung ana sing cocog karo kabutuhan sampeyan (tema lan / utawa plugin), lan yen pangembang sampeyan ngerti carane nggunakake API, sampeyan bisa nindakake apa wae sing pengin ditindakake. anggere wektu lan budget iku ana.”

    Nanging kadhangkala klien duwe pikiran sing "anyar", supaya sampeyan bisa muter utawa nolak.

  2. 2

    Sing menarik. Sawise miwiti kerja ing Desain Reusser, aku wis ngalih utamane kanggo kerja ing EE, CMS pilihan kita, saka WordPress, sing biasane dakgarap nalika aku dhewe. Aku setuju karo sampeyan ing tema WP nggawe kabeh prabédan. Kaya tema Kanvas WooTheme, umpamane, apik banget kanggo digunakake, dene ana sawetara tema "premium" lan khusus liyane sing…

    Sing jarene, aku seneng banget karo EE kanggo manajemen konten situs web, yen "blog" ora dadi prioritas. Iku prasaja, iku elegan, lan iku cara luwih kuat tinimbang WP, Aku. Nanging, nalika sampeyan nulis akeh utawa blog ing CMS, ora ana sing bisa ngalahake pengalaman pangguna WP kanggo panulis kasebut.

    Matur nuwun kanggo kirim!

    • 3

      @awelfle: disqus Aku dicokot kikuk nalika nerangake EE, iku mesthi ditulis luwih kanggo MVC gawe. Kanthi atine, aku ngerti manawa pangembangan luwih ramah lan skalabilitas lan ora dadi masalah. Awit aku ora mikir dhewe minangka pangembang formal, Aku kathah kelet karo iku gampang sing ora mbutuhake minangka akeh mikir (nanging bisa sajujure nimbulaké karusakan luwih!).

  3. 4

    Situs iki katon minangka versi modifikasi saka TwentyEleven. Apa ngono? Salah siji cara, sampeyan bener; iku kabeh babagan tema, dudu CMS. Nanging WordPress, IMHO, minangka platform paling apik kanggo nggarap saiki.

    • 5

      Mripat apik, @jonschr:disqus ! Iku tema TwentyEleven sing wis diowahi banget… kita wis nyuwek! Kita mung durung entuk masking kabeh jeneng tema. Lan kita seneng yen kita menehi wong apik ing @Wordpress:disqus perhatian sing pantes.

      • 6

        Saking penasaran: Aku tekan kene liwat landing page HTML langsung sing narik feed iki. Napa ora nggabungake langsung? Iku salah siji saka WordPress paling menarik kanggo kula; template kaca sing beda-beda kanggo gelar apa wae sing sampeyan pilih.

        • 7

          Halo @jonschr:disqus - ing endi kaca kebangkrutan? Kita nerbitake pranala menyang situs kaya http://www.corporatebloggingtips.com nanging pengin fokus lalu lintas bali menyang sumber siji. Aku luwih seneng duwe kabeh lalu lintas kene, push wewenang munggah domain iki, lan mesthekake sembarang pranala bali push domain iki munggah karo mesin telusur. Muga-muga iku sing sampeyan maksud! Yen aku nerbitake ing pirang-pirang domain, aku misahake wewenang kasebut… Aku luwih seneng duwe 1 situs sing kuwat tinimbang 2 sing luwih lemah.

          • 8

            Ya, sing siji! Hmm. Nduwe akal… Senajan, banjur, kenapa ora mung nggawe "kaca kebangkrutan" minangka kaca indeks situs iki? Ora ana nyinggung ing kabeh dimaksudaké; mung kepingin weruh apa kauntungan. Aku seneng landing page, BTW. Apik banget.

          • 9

            @jonschr: disqus ora ana pelanggaran! Sampeyan bisa uga kaget ngerti yen iku situs WordPress uga. Lan ana ton kaca internal sing katon ing mesin telusur. Ing wektu buku iki dirilis, iku cukup umum kanggo duwe situs landing page khusus kanggo buku. Aku pengin duwe domain sing dioptimalake mung kanggo "blog perusahaan" lan kerjane cukup apik. Aku pengin konten kasebut kerep dianyari ing situs kasebut nanging aku ora pengin kudu nulis blog liyane kabeh - supaya narik feed, komunikasi sosial, lan nggunakake minangka tanggalan acara supaya terus ganti. Iku rangking banget kanggo sawetara istilah supaya nindakake proyek lan terus ngedol buku kanggo kita!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.