Apa Favorit Diitung ing Technorati?

Wektu kanggo wong liya sing nyoba! Aku pengin ndeleng manawa aku duwe favorit Technorati utawa nambah peringkat blogku. Mangkene gambar rangking peringkatku saiki, supaya sampeyan ngerti yen aku ora nyoba narik wol saka mripatmu:

Technorati

Yen sampeyan durung melu, aku nyaranake Technorati. Mangkene link kanggo nambah aku menyang Favorit:

Tambah blog iki menyang Favorit Technorati!

Iki janjiku kanggo sampeyan ... Aku bakal nambah kabeh menyang favoritku yen aku wis nambahake aku. Minggu ngarep, aku bakal ndeleng peringkat lan ngirim rangking sawise sawetara wong nambahake aku.

6 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Kayane sampeyan wong bener. Aku entuk referensi liyane kanggo situsku supaya rangking saya munggah; nanging, ora katon yen favorit wis mengaruhi.

    Nanging sing cukup narik kawigaten, aku nggawe salah sawijining wong sing milih dadi favoritku lan aku yakin bisa mbantu peringkat. Nanging dheweke rangking ing kisaran 900,000+. Sawise ditandhani minangka favorit, dheweke pindhah udakara 844,000.

    Mbok mung bisa mbantu peringkat nalika ora dirujuk saka blog liyane? Hmmm

  5. 5

    Bab sing apik kanggo aku manawa favorit ora dianggep, utawa aku ora ana peringkat ing peringkat!

    BTW, tembung anti-spam sampeyan ora katon ing IE7. Sampeyan pancen kudu mandheg nggunakake 🙁
    Aksesibilitas sing ala.

  6. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.