Apa Nomer Pengikut Gedhe dietung?

Depositphotos 10597564 s

Yen aku bisa nambah 100 pelanggan utawa 10,000 pelanggan kanthi online, bisa uga ora ana bedane kanggo dhasar aku. Aku kudu narik kawigaten tengen pelanggan supaya entuk bisnis saka dheweke. Aku malah nulis ing jaman biyen pemasaran dudu babagan eyeballs, babagan maksud.

Apa aku wis ganti pikir? Ora, ora nalika nerangake pariwara.

Aku ora peduli babagan total pengikut utawa pelanggan sing sampeyan duwe, aku peduli karo jumlah pengikut utawa pelanggan sing duwe kepentingan umum utawa bisa uga calon klien kanggo aku. Yen sampeyan nawakake kemampuan kanggo ngiklanake menyang jaringan, aku bakal nindakake yen jumlah kasebut pandherekipun utawa pelanggan sing relevan cocog kanggo bisnis - ora mung amarga sampeyan duwe jaringan gedhe.

Ana kauntungan kanggo nomer amba, sanadyan. Promosi lan panguwasa.

Ana nomer momentum. Cacahing pangikut sing kurang nyebabake adopsi pengikut sing kurang. Sampeyan bisa uga duwe blog, akun twitter utawa kaca facebook paling apik ing jagad iki ... nanging luwih angel nambahake pandherek yen ora duwe. Yen sampeyan duwe 100 pengikut, butuh sawetara minggu utawa pirang-pirang wulan nganti 200, sanajan ana konten sing paling apik.

kanthi 10,000 pengikut, sampeyan bisa uga nambah 100 dina! Ana rong sebab kenapa:

  1. Nomer gedhe negesake manawa sampeyan dadi masalah gedhe. Aku ngerti yen swarane konyol, nanging sejatine. Wong kesed ... dheweke ndeleng kaca Twitter, kaca Facebook utawa blog sampeyan lan nyoba ngerti kesepakatan sing gedhe. Yen sampeyan duwe nomer akeh, luwih gampang klik tombol tindakake kanthi luwih gampang. Iki kasunyatan sing ora disengaja. Semono uga aku nampilake sawetara lencana peringkat ing sidebarku.
  2. Nomer gedhe ngidini sampeyan kesempatan kanggo promosi. Pirang-pirang taun kepungkur, aku nyoba tes ing ngendi aku ngumumake manawa blogku menang penghargaan minangka blog pemasaran paling apik ing Internet. Aku nindakake ton pemasaran gerilya lan promosi ing endi wae. Pamaca blog saya saya gedhe banget. Aku banjur nulis kiriman babagan kepiye carane daklakoni.

Aku uga wis ndeleng blogger liyane. Mbalik nalika sampeyan bisa hack nomer pelanggan Feedburner, aku ndeleng sawetara blogger sing duwe pengaruh banget njupuk kauntungan lan nindakake. Blog kasebut saya populer - pancen luar biasa. Aku ragu-ragu ngapusi sejatine sifate (kajaba pancen gampang banget, mula aku kudu mulang wong sing mulang).

Apa aku nganjurake mbeling utawa utawa tuku pandherekipun? Kasedhiya sampeyan. Aku pancen ora bakal ngandhani yen ana bab sing ala utawa sing apik. Aku mung bakal ngandhani yen pancen sukses.

Aku saiki promosi akun Twitterku karo Pangguna Unggulan lan wis nambahake pirang-pirang atus pandherek anyar. Layanan sing apik adhedhasar ijin, mula aku ora ngapusi utawa ora tuku pandhereke - aku mung promosi. Tujuane supaya luwih saka 10,000 pengikut luwih cepet mengko.

Siji cathetan ing Pangguna Pilihan: Aku ora bakal mbayar sing akeh Tuku Sepisan paket ing mbesuk. Adopsi saya mundhak awal ing kampanye lan wiwit ora aktif - bisa uga amarga praupanku diwenehake karo wong sing padha bola-bali. Aku uga wis ngowahi lokasi wiwit target geografis. Ing mbesuk, aku mikir bakal tuku paling sithik pariwara banjur nglakokake kampanye kasebut langganan saben wulan.

Sepuluh ewu pengikut minangka nomer sing apik kanggo dipromosekake. Amarga aku nulis buku sing bakal diterbitake ing wulan Agustus (Blogging Perusahaan kanggo Dummies), aku pengin nambah nomer - liwat Facebook, Twitter, lan pelanggan feed. Kanthi cara jaringan kanggo promosi ing njero luwih gedhe lan bisa uga luwih akeh wong sing nggunakake.

Dadi… ya, aku percaya manawa akeh angka!

One comment

  1. 1

    Pendekatan sing menarik, matur nuwun kanggo nuduhake.

    Aku setuju karo sampeyan, nomer akeh dietung, sanajan ora nuduhake bisnis sing mili menyang situs sampeyan. Nomer gedhe mbantu ngeterake petunjuk sing luwih mumpuni, amarga bakal kesengsem lan kepincut karo akeh sing wis ana. Banjur sampeyan kudu njupuk tindakan. Sejatine, minangka saran, aku saranake sampeyan supaya nggunakake dhaptar ing kaca penggemar Facebook. Kategorekake penggemar dadi dhaptar supaya sampeyan ngerti sapa sing dadi calon pelanggan lan sapa sing ora.

    Yen sampeyan duwe pitakon babagan iki, sampeyan bisa melu situs iki http://bit.ly/azEurc lan pasang keprihatinan sampeyan lan entuk jawaban cepet saka ahli ing kana.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.